Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

9 mei 2012 - Vanaf nu kan iedereen online ondernemers nomineren voor de Leading Online Entrepreneur of the Year (LOEY) Awards. Sinds 2010 worden deze prijzen jaarlijks uitgereikt aan de beste online ondernemer (minimaal vijf jaar actief) en de beste startende online ondernemer (tussen de een en vier jaar online).

Initiatiefnemers Hubert Deitmers (Van den Ende & Deitmers), Heleen van Oord en Gert-Jan Munneke (beide van Peak Capital) willen met de LOEY Awards online ondernemerschap stimuleren en belonen. Op 5 september 2012 reikt de jury, tijdens een speciale avond voor online ondernemers, de prijzen uit aan de winnaars. De jury bestaat dit jaar uit vier topondernemers: Bernard van Oranje, Daniel Ropers, Reinout Oerlemans en winnaar LOEY Award 2011 Peter Driessen. 

Prijs voor individueel online ondernemerschap

Initiatiefnemer Hubert Deitmers: "De online industrie in Nederland is een snel innoverende business, professioneel en met veel potentie, die juist nu benut moet worden. De LOEY Awards zijn prijzen voor de ondernemer zelf; we geven de winnaars een voorbeeldfunctie. Zo stimuleren we het online ondernemerschap. Ik roep hierbij dus iedereen op online ondernemers te nomineren." 

Nomineren

Iedereen kan tot 1 juni online ondernemers nomineren. Een onafhankelijk expert panel, bestaande uit negen specialisten, selecteert daarna uit de nominaties drie finalisten per categorie. Er wordt gekeken naar ambitie, innovatie, creativiteit, drijfveren, passie, resultaten en inzet voor de branche. De finalisten worden aan de jury voorgedragen en op 5 september worden de winnaars bekend gemaakt. Jurylid 2012 Peter Driessen van Spil Games en winnaar van de LOEY Award 2011:"Ik vond het een grote eer om vorig jaar de LOEY Award te winnen. Voor mij persoonlijk betekende het veel. Maar ook voor de hele organisatie was het belangrijk, omdat het erkenning betekende voor de gezamenlijke inzet van iedere Spil Game medewerker."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.