Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
19 april 2012
 

Marlotte Lubbers is 'jonge zakenvrouw van het jaar'

 
 

Marlotte Lubbers, uitgever van de Kids Vakantiegids, is dinsdag winnaar geworden van de 'Jong Management: entrepreneur of the Year'-award. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door Jong Management (JM), de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar.

Tijdens een spannende eindronde namen drie jonge ondernemers - Julius Kousbroek van Payroll Works uit Amsterdam, Marc Schriemer van het Groningse iWink en Marlotte Lubbers van SIS-media uit Silvolde - het tegen elkaar op. In tien minuten moesten de finalisten op het 'sinaasappelkistje' zonder audiovisuele ondersteuningsmiddelen de jury en het publiek (allemaal collega-ondernemers) overtuigen van hoe zij hun succesvolle organisatie verder willen laten groeien.

‘Helemaal top!’
Uiteindelijk wist Marlotte Lubbers de jury unaniem te overtuigen met haar frisse, heldere en meer dan vrolijke presentatie. "Innovatief, vooruitstrevend, een helder concept en veel (internationale) groeikansen," aldus juryvoorzitter Thijs Otto van Es. Marlotte leek zelf nog het meest verbaast: "Ik had mezelf voor de lol opgegeven en was al blij verrast dat ik mee kon doen. En nu heb ik gewonnen. Helemaal top!"

De jury
De jury werd gevormd door voorzitter Thijs Otto van Es (House of Performance) Oscar Kuhl (voorzitter Jong Management Nederland), Martijn Arets (Brand Expedition, winnaar Ondernemer van het jaar-award 2011 van SPROUT) en Jaap Pieter Elenbaas (Van Lanschot).

Kids Vakantiegids
Marlotte Lubbers won met haar uitgave Kids Vakantiegids. Dit is een magazine en website voor reislustige kinderen en hun (groot)ouders. Een kleurrijk magazine over bijzondere en unieke familievakanties, de topvakanties van de vakantiedetectives en het laatste vakantienieuws. De Kids Vakantiegids verschijnt twee keer per jaar: een zomereditie in november en een voorjaarseditie in april. Op haar site www.kidsvakantiegids.nl is het hele jaar door het laatste (kinder)vakantienieuws te vinden.

Speciale begeleiding als starter
De KidsVakantiegids.nl is sinds twee jaar sterk actief op het internet. Marlotte Lubbers wordt vanaf het eerste begin begeleid door de adviseurs en accountants van Flynth in Doetinchem. Flynth biedt specifieke begeleiding aan startende ondernemers, met onder meer het 'Kompas'. In deze softwaretool is de kennis en ervaring van Flynth verwerkt tot een praktisch stappenplan om als beginnende ondernemers een doortimmerd ondernemersplan op te stellen.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder
Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken