Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 november 2010
 

Verkiezing Agrarisch Ondernemer 2011

 
 

Het Agrarisch Dagblad organiseert voor de zestiende keer de verkiezing 'Agrarisch Ondernemer van het jaar'. Iedere boer of tuinder die in 2010 een uitstekende ondernemersprestatie heeft geleverd, kan meedingen naar de titel 'Agrarisch Ondernemer 2011' en een geldprijs van 12.500 euro.


De Nederlandse agrarische sector drijft op de kennis en kunde van individuele ondernemers. Nu de maatschappij steeds vaker over de schouder van ondernemers mee kijkt en kritische kanttekeningen plaatst bij de bedrijfsvoering, komt het nog meer aan op creativiteit, een vooruitziende blik en goed ondernemerschap. De verkiezing beloont ondernemers daarvoor. 

Aanmeldingen en prijsuitreiking
Boeren en tuinders kunnen zichzelf nu aanmelden voor de verkiezing of voorgedragen worden door anderen. De inschrijving sluit op vrijdag 31 december 2010. Wie de beste boer of tuinder van het jaar is, wordt bepaald door een deskundige jury. In het voorjaar van 2011 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. Hij/zij ontvangt dan een geldbedrag van 12.500 euro. 

De jury

Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Aalt Dijkhuizen (voorzitter Raad van Bestuur Wageningen UR), kiest na een uitgebreide voorselectie een aantal genomineerden en zal daaruit vervolgens de winnaar aanwijzen. Bij de beoordeling van de inzendingen zijn de belangrijkste criteria: de technische en financiële resultaten, de toekomstvisie van de ondernemer en de vraag of hij/zij verantwoorde risico's neemt. Daarnaast speelt innovatie én de mate waarin de boer/tuinder met zijn onderneming structureel een positieve bijdrage levert aan zijn omgeving (mens en milieu) een belangrijke rol.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Internetondernemers kunnen niet meer zonder goede hosting
Het belang van een goede hosting voor een internetondnemer
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Voeding voor de concentratie
B-vitamines (B1, B3, B6, B8, foliumzuur en B12) en vitamine C zijn goed voor de leerprestatie, de concentratie en spelen een rol bij het geheugen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken