Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 november 2010
 

Verkiezing Agrarisch Ondernemer 2011

 
 

Het Agrarisch Dagblad organiseert voor de zestiende keer de verkiezing 'Agrarisch Ondernemer van het jaar'. Iedere boer of tuinder die in 2010 een uitstekende ondernemersprestatie heeft geleverd, kan meedingen naar de titel 'Agrarisch Ondernemer 2011' en een geldprijs van 12.500 euro.


De Nederlandse agrarische sector drijft op de kennis en kunde van individuele ondernemers. Nu de maatschappij steeds vaker over de schouder van ondernemers mee kijkt en kritische kanttekeningen plaatst bij de bedrijfsvoering, komt het nog meer aan op creativiteit, een vooruitziende blik en goed ondernemerschap. De verkiezing beloont ondernemers daarvoor. 

Aanmeldingen en prijsuitreiking
Boeren en tuinders kunnen zichzelf nu aanmelden voor de verkiezing of voorgedragen worden door anderen. De inschrijving sluit op vrijdag 31 december 2010. Wie de beste boer of tuinder van het jaar is, wordt bepaald door een deskundige jury. In het voorjaar van 2011 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. Hij/zij ontvangt dan een geldbedrag van 12.500 euro. 

De jury

Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Aalt Dijkhuizen (voorzitter Raad van Bestuur Wageningen UR), kiest na een uitgebreide voorselectie een aantal genomineerden en zal daaruit vervolgens de winnaar aanwijzen. Bij de beoordeling van de inzendingen zijn de belangrijkste criteria: de technische en financiële resultaten, de toekomstvisie van de ondernemer en de vraag of hij/zij verantwoorde risico's neemt. Daarnaast speelt innovatie én de mate waarin de boer/tuinder met zijn onderneming structureel een positieve bijdrage levert aan zijn omgeving (mens en milieu) een belangrijke rol.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken