Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
13 april 2012
 

Nederland in mondiale top exportlanden

 
 

Nederland behoort tot de internationale top wat betreft import en export. Dat blijkt uit cijfers die de Wereldhandelsorganisatie WTO donderdag heeft gepubliceerd, zo meldt NuZakelijk.

In een overzicht van 's werelds grootste im- en exporteurs in 2011 was Nederland de op vier na grootste exporteur, ter waarde van 660 miljard dollar, achter China (1.899 miljard dollar), de VS (1.481 miljard dollar), Duitsland (1.474 miljard dollar) en Japan (823 miljard dollar).

Importwaarde
Gemeten naar de waarde van de import stond Nederland (597 miljard dollar) op de zevende plaats. Deze lijst werd aangevoerd door de VS (2.265 miljard dollar), gevolgd door China, Duitsland, Japan, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.


Bron: NuZakelijk
 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken