Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

28 maart 2012 - Traffic Radio breidt uit met een speciaal MKB programma voor en door ondernemers. Armand Landman en Marc Dijk houden de luisteraars voortaan tweewekelijks op de hoogte van het laatste nieuws vanuit ondernemersland in het programma ‘Slim Ondernemen’.

In het programma ‘Slim Ondernemen’ wordt stil gestaan bij alle facetten van het ondernemen. Met studiogasten, advies van deskundigen en tips van collega ondernemers. ‘Slim Ondernemen’ is elke tweede en vierde woensdag van de maand te beluisteren tussen 14.00 en 16.00 uur. 

Positief ondernemersnieuws
Het programma wordt gepresenteerd door hoofdredacteur van De Zaak Armand Landman en Marc Dijk, Trainer en Commercieel Directeur van de DIRECT Service Groep.
Co-presentator Marc Dijk van de DIRECT Service Groep: "In tijden dat ondernemers overspoeld worden met slecht nieuws, en een overheid die continu paniek berichten brengt, is het de hoogste tijd voor POSITIEF nieuws en kansen in een markt die nog steeds volop in beweging is. Niets leuker dan ondernemers en iedereen binnen een onderneming te kunnen inspireren. Ondernemen is niet voor bange mensen."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.