Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
28 maart 2012
 

 
 

Traffic Radio breidt uit met een speciaal MKB programma voor en door ondernemers. Armand Landman en Marc Dijk houden de luisteraars voortaan tweewekelijks op de hoogte van het laatste nieuws vanuit ondernemersland in het programma ‘Slim Ondernemen’.

In het programma ‘Slim Ondernemen’ wordt stil gestaan bij alle facetten van het ondernemen. Met studiogasten, advies van deskundigen en tips van collega ondernemers. ‘Slim Ondernemen’ is elke tweede en vierde woensdag van de maand te beluisteren tussen 14.00 en 16.00 uur. 

Positief ondernemersnieuws
Het programma wordt gepresenteerd door hoofdredacteur van De Zaak Armand Landman en Marc Dijk, Trainer en Commercieel Directeur van de DIRECT Service Groep.
Co-presentator Marc Dijk van de DIRECT Service Groep: "In tijden dat ondernemers overspoeld worden met slecht nieuws, en een overheid die continu paniek berichten brengt, is het de hoogste tijd voor POSITIEF nieuws en kansen in een markt die nog steeds volop in beweging is. Niets leuker dan ondernemers en iedereen binnen een onderneming te kunnen inspireren. Ondernemen is niet voor bange mensen."

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken