Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Flexibel werken kan nu op het station

29 februari 2012 - Bedrijven hebben een toenemende behoefte aan flexibele kantoorhuisvesting en zoeken daarbij vooral naar duurzame oplossingen voor vervoer en huisvesting. Daarnaast wordt Nederland steeds drukker, de verkeerswegen slibben dicht en economische knooppunten zijn steeds minder bereikbaar.

Deze ontwikkelingen leidden tot de eerste Regus | NS station2station vestiging op station Amersfoort. Een nieuw concept waarbij NS en Regus samen flexibele werkplekken op of nabij het station bieden. 

Werkplekken
Het komende jaar zullen op elf stations vestigingen openen: onder andere op de intercity stations Haarlem, Leiden, Maastricht, ‘s-Hertogenbosch, en Den Haag. De stations waar Regus | NS station2station gevestigd wordt, liggen in het centrum van de stad in levendige omgevingen. In de  vestigingen hebben bedrijven beschikking over onder andere: businesslounges met gratis wifi, vergaderruimtes met videoconferencing faciliteiten en werkplekken.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.