Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
29 oktober 2010
 

 
 

BECO geeft op dinsdag 7 december een workshop over duurzaam, strategisch ondernemen met uw product op een centrale plaats. Hieronder leest u meer over de inhoud van de workshop en hoe u zich kunt inschrijven.In de kantine wordt biologische koffie geschonken, u scheidt het bedrijfsafval en het leasewagenpark bestaat uit energiezuinige auto’s, maar hoe duurzaam zijn eigenlijk de producten die u zelf maakt en levert? Vaak kan een bedrijf met slimmere en betere producten een enorme milieuwinst in de gehele keten bereiken, soms vele malen groter dan de winst met maatregelen in het bedrijf zelf. Verder ontwikkelen steeds meer afnemers eisen op duurzaamheidsgebied, variërend van het invullen vragenlijsten over mogelijke gevaarlijke stoffen tot het berekenen van de carbon foot print of zelfs het behalen van milieulabels. Om niet continu achter de feiten aan te moeten lopen, is het goed om zelf de regie in handen te nemen. 

Worksoponderwerpen
In de workshop komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde.
• Welke richting ga ik op om mijn product te verduurzamen?
• Hoe meet ik deze duurzaamheid?
• Hoe leg ik uit aan klanten wat ik heb gedaan?
• Met welke concrete stappen kan ik beginnen? 

Inschrijven
De workshop van een dagdeel is bedoeld voor grote en kleine bedrijven die hun producten duurzamer willen gaan maken of die net de eerste stap hebben gezet. De workshop is geschikt voor allerlei soorten bedrijven, al zullen de voorbeelden die we gebruiken vooral uit de maakindustrie (non-food) komen. De workshop vindt plaats op dinsdagmiddag 7 december in het midden van Nederland van 15.00 tot 17.30u.
Inschrijven is gratis en kan door het sturen van een mail naar antwoord@beco.nl.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken