Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bouw gratis een professionele mobiele website

18 januari 2012 - Bij het overgrote deel van de zakelijke websites komt bij bezoek met een mobiel apparaat de reguliere website in beeld. Gevolg: veel functionaliteiten werken niet goed , de zichtbaarheid is zeer matig en er moet veel gescrold, ingezoomd, uitgezoomd en gezocht worden.

Niet-mobielvriendelijke websites blijken een van de grootste ergernissen van mobiele internetters. myTaggle geeft daarom iedere ondernemer de mogelijkheid om de opmars van het mobiel internet bij te houden. De toepassing zorgt ervoor dat mobiele bezoekers niet meer afhaken omdat een bedrijf of organisatie geen (goede) mobiele website heeft. Met mytaGGle maakt u snel, eenvoudig en gratis een mobiele website, of ‘appsite’ zoals bedenker Wim Zech het eindproduct ook wel noemt. 

Tijd voor verandering
"Nu al maakt 50 procent van de internetbezoekers gebruik van een mobiel apparaat, en dat percentage zal alleen maar verder stijgen," stelt Zech. "Tegelijkertijd blijkt dat nog maar een heel klein deel van de homepages op mobiele apparaten goed is te bekijken."
Los van de ruime keuze in templates en beschikbare iconen biedt myTaggle de mogelijkheid om zelf iconen te ontwerpen en om zelf de opmaak van uw mobiele site te bepalen. Verder kunt u foto’s en Youtube-filmpjes op uw site onderbrengen en natuurlijk koppelingen plaatsen naar uw social media profielen, RSS-pagina’s of Google-locatiepagina’s. 

Marktplaats

Voor de gebruiker die via Marktplaats producten of diensten aanbiedt heeft mytaGGle een extra feature: de Mobiele Marktplaats. Een koppeling genereert real time een overzicht van alle producten die u op Marktplaats aanbiedt. Naast de social media buttons wordt gelijk een link naar de eigen webwinkel getoond. De automatisch gegenereerde QR-code helpt daarbij om belangstellenden direct naar uw appsite en webwinkel te leiden.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.