Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
13 januari 2012
 

Geen crisis voor bed & breakfast in Nederland

 
 

Bed & breakfasts in Nederland hebben het in 2011 goed gedaan. De B&B-eigenaren kregen gemiddeld meer gasten over de vloer dan het jaar ervoor. Dat meldt Bedandbreakfast.nl.

Al jarenlang neemt de vraag naar B&B's toe en groeit het aantal accommodaties in Nederland. Bed & Breakfast Nederland (BBN) verwacht dat er ook in 2012 meer B&B's bij zullen komen. Alleen al in het nieuwe jaar heeft BBN ruim twintig aanvragen ontvangen voor de B&B-startersgids. De grote vraag van toeristen naar B&B-accommodaties geeft aan dat er ruimte is voor nieuwe bed & breakfasts. Ook de economische crisis is een stimulans: een B&B kan een mooie bijverdienste opleveren. 

B&B starten?
Binnenkort lanceert BBN een nieuwe startersgids voor mensen die een B&B in Nederland willen starten. In de gids staat actuele informatie over de B&B-branche, wetgeving en marketing. Inschrijven voor de gids kan hier.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Jouw bedrijf in een nieuw jasje steken: aan de slag met je kantoor!
Altijd dezelfde inrichting en indeling is niet motiverend. Niet voor de klanten die met regelmaat langskomen, maar ook niet voor het personeel dat elke dag hetzelfde uitzicht heeft.
Kan ik die aanbouw wel betalen?
Een doorlopend krediet is een oplossing wanneer je onzeker bent over de totale kosten en geen rente wilt betalen over geld dat je nooit gebruikt.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken