Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Geen crisis voor bed & breakfast in Nederland

13 januari 2012 - Bed & breakfasts in Nederland hebben het in 2011 goed gedaan. De B&B-eigenaren kregen gemiddeld meer gasten over de vloer dan het jaar ervoor. Dat meldt Bedandbreakfast.nl.

Al jarenlang neemt de vraag naar B&B's toe en groeit het aantal accommodaties in Nederland. Bed & Breakfast Nederland (BBN) verwacht dat er ook in 2012 meer B&B's bij zullen komen. Alleen al in het nieuwe jaar heeft BBN ruim twintig aanvragen ontvangen voor de B&B-startersgids. De grote vraag van toeristen naar B&B-accommodaties geeft aan dat er ruimte is voor nieuwe bed & breakfasts. Ook de economische crisis is een stimulans: een B&B kan een mooie bijverdienste opleveren. 

B&B starten?
Binnenkort lanceert BBN een nieuwe startersgids voor mensen die een B&B in Nederland willen starten. In de gids staat actuele informatie over de B&B-branche, wetgeving en marketing. Inschrijven voor de gids kan hier.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.