Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Jort Kelder springt in de bres voor Nederlandse horeca

9 januari 2012 - Jort Kelder spreekt op 11 januari 2012 op de Horecava. Hij gaat hier de dialoog aan met horecaondernemers, medewerkers en gasten over de kwaliteit van de Nederlandse horeca.

Dit panelgesprek is een initiatief van FNV Horeca. Door middel van crowdsourcing en een onderzoek onder de Nederlandse bevolking in samenwerking met Maurice de Hond zijn er tips verzameld over hoe de Nederlandse horeca beter kan. Jort Kelder zal de top vijf gouden tips overhandigen aan de sectorbestuurder van FNV Horeca, Milen van Boldrik. "Horecamedewerkers maken of kraken een zaak. Investeren in horecapersoneel is dan ook een must. Deze boodschap nemen wij mee naar de onderhandelingstafel voor de nieuwe cao horeca," aldus van Boldrik. 

Panelgesprek

Hans van der Beek, samen met Kluun auteur van het boek Aan de Amsterdamse Nachten, is een van de deelnemers aan het panelgesprek. Daarnaast schuiven een horeca-ondernemer en een medewerker aan. Tijdens het panelgesprek wordt gesproken over hoe passie, vakmanschap en trots weer een plek kunnen krijgen in de Nederlandse horecabranche. 

Kwaliteitsoffensief

FNV Horeca is in aanloop naar de cao-onderhandelingen een kwaliteitsoffensief gestart. FNV Horeca wil dat horecamedewerkers die kwaliteit en service leveren een passende beloning ontvangen. Dit komt de hele horecabranche ten goede.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Arjan te Lintelo

10-01-2012 08:24  |  

En weer wordt er gesproken over passie, vakmanschap en trots in de horeca... Moet zeggen dat ik een beetje kriegelig wordt als ik de FNV weer hoor over een passende beloning. Ik ken voldoende horecaondernemers die de goeie mensen passend belonen met dito resultaat voor hun bedrijf. Ik wil Jort Kelder het motto van Steve McClaren bij eerste training FC Twente meegeven: 'Hard werken en gefocust blijven!'Zoom in op de focus die helaas vaak ontbreekt. Wil de organisatie meegeven om mijnheer Reimers Kluun in het panel te laten vervangen. Mijnheer Reimers weet als geen ander wat je met hard werken en focus ook in de horeca kunt bereiken. Ingewikkelder hoeven we het het niet te maken, zo moeilijk is het niet om verrassend gastheerschap in doen en laten uit te dragen...

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.