Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Zzp'ers in de bouw krijgen eigen keurmerk

6 januari 2012 - Volgende week donderdag presenteert de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman het eerste keurmerk voor zzp'ers in de bouw en hout. De Stichting waarborgt het vakmanschap van de aangesloten zzp'ers, zorgt voor garanties aan de klant en legt geschillen voor aan een onafhankelijke geschillencommissie.

De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman laat haar klantbeoordelingssysteem controleren door Keurhuis Nederland, dat desgewenst ook bouwkundige inspecties uitvoert. 

Betrouwbare vakman
Particuliere opdrachtgevers zoeken voor verbouwingen en reparaties aan hun woning een betrouwbare vakman; vaklieden willen zich onderscheiden in de markt. Die belangen brengt het keurmerk Kwaliteitsvakman bij elkaar. Om het keurmerk te mogen voeren, moeten zzp'ers aan strenge criteria voor vakman- en ondernemerschap voldoen. Ze moeten aan die eisen blijven voldoen, willen zij het keurmerk behouden. 

Kwaliteitssites
Vaklieden kunnen zich nu al aanmelden bij de Stichting. Daarvoor gaat een dezer dagen de website keurmerkkwaliteitsvakman.nl live. Zodra zich voldoende deelnemers hebben gemeld, gaat ook de website kwaliteitsvakman.nl online; daar kunnen particuliere klanten hun kwaliteitsvakman zoeken. De komende weken belegt de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman overal in het land voorlichtingsbijeenkomsten voor belangstellende zzp'ers.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.