Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
26 oktober 2010
 

 
 

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden is zaterdagochtend 6 november aanwezig bij de landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel Den Haag in het Provinciehuis te Den Haag. 

2,5 miljoen Nederlanders denken wel eens aan het starten van een eigen bedrijf, circa 105.000 mensen nemen ook daadwerkelijk de stap. Zo´n 27.000 potentiele ondernemers bezoeken jaarlijks de landelijke startersdag van de Kamer van Koophandel, die op 21 locaties verspreid door het land gehouden wordt. 

Informatiedag
Frans van Steenis, algemeen directeur Kamer van Koophandel Nederland: "De Startersdag is een informatiedag voor iedereen die goed voorbereid met zijn eigen bedrijf wil beginnen of informatie wil verkrijgen over het starten van een eigen bedrijf. Door middel van workshops, presentaties en individuele gesprekken krijgen (potentiële) starters antwoord op al hun vragen over het beginnen van een eigen bedrijf."
Tijdens de Startersdag 2010 presenteert de Kamer van Koophandel dit jaar onder andere een tienstappenplan voor de startende ondernemer. Zij leren zo hun ondernemerskwaliteiten kennen, leren over marktverkenning en alles over juridische en fiscale regels. 

Microfinanciering
Het bezoek van Prinses Máxima staat in het teken van microfinanciering. Ze gaat op de informatiebeurs in gesprek met verschillende ondernemers over hun ervaringen met het starten van een onderneming. Aansluitend woont ze de eerste presentatie van de dag bij, over coaching en kredietverstrekking voor ondernemers. Ook reikt ze aan de Kamer van Koophandel Den Haag een naambord uit als kenmerk voor het Microfinancierings(MF)-ondernemerspunt . Dit ter gelegenheid van het feit dat alle kantoren van de Kamer van Koophandel Den Haag MF-ondernemerspunt worden. Ondernemers kunnen terecht bij één van de vele MF-ondernemerspunten voor voorlichting over het starten van een bedrijf, voor advies en coaching en het aanvragen van microkrediet.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken