Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 december 2011
 

ZZPagenda twittert evenementen door aan ondernemers

 
 

ZZPagenda houdt ondernemers nu via twitter op de hoogte van interessante evenementen. Dagelijks worden aankomende evenementen getwittert. Dit zijn netwerkborrels, trainingen, seminars & cursussen.

Niet alleen voor ondernemers is ZZPagenda een handige tool, dat geldt ook voor organisatoren die hun evenement eenvoudig en snel onder de aandacht willen brengen. Wel zijn er een aantal spelregels bij ZZPagenda: er worden maar een aantal tweets per dag gestuurd (en alleen berichten waar de ondernemer echt iets aan heeft) en reclame is verboden.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken