Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
20 december 2011
 

Kastje maakt mogelijk einde aan rittenregistratie

 
 

Volgend jaar start de fiscus met een proef met speciale kastjes in bestelauto's die het privégebruik bijhouden. Wie veel privékilometers rijdt in zijn bestelauto gaat dan meer belasting betalen, wie dat nauwelijks doet minder. Dat meldt de Telegraaf.

Nu is de bijtelling voor privégebruik van de bestelauto standaard 25 procent. Wellicht komen er in de toekomst drie of vier tariefgroepen. Bovendien  is de kans groot dat er  dankzij de kastjes een einde kan komen aan de omstreden rittenregistratie. 


Bron: De Telegraaf
 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
PSD2 zal stimulans zijn voor voordelen zakelijke rekening
De komst van betaalrichtlijn PSD2, volweg Payment Services Directive 2, moet de openheid van de financiele wereld voortstuwen
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken