Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
19 december 2011
 

Gratis tips voor onvergetelijke evenementen

 
 

De feestdagen. Wie kijkt er niet naar uit? Maar hoe zorgt u dat uw kerstfeest helemaal perfect verloopt? En hoe organiseert u dé nieuwjaarsreceptie van 2012? Kevin Van der Straeten geeft 100.000 digitale exemplaren weg van zijn boek EVENTS.

EVENTS is een helder naslagwerk voor elke organisator en opdrachtgever van evenementen en feesten. Het is een complete leidraad voor alle aspecten die bij de organisatie van evenementen aan bod komen. Het boek zit boordevol praktische tips en handige checklists die u helpen om niets over het hoofd te zien, met oog voor de kleinste details. De concepten, tips en checklists focussen op businessevents – congressen, seminaries, product- voorstellingen, bedrijfsfeesten ... – maar zijn evengoed toe te passen op publieksevenementen en privéfeesten. Bovendien maakt u in EVENTS kennis met de nieuwste trends uit de eventsector en ontdekt u hoe u sociale media als Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, enzovoort kunt inzetten op uw evenement.

Waarom 100.000 gratis exemplaren?
Marketingbudgetten staan onder druk. Gevolg? Er wordt bespaard op de organisatie van evenementen. En dat is jammer, want een evenement is een van de krachtigste communicatiekanalen die u kunt gebruiken omdat de beleving ervan nog lang blijft nazinderen. Door 100.000 gratis exemplaren van het boek EVENTS uit te delen, wil auteur Kevin Van der Straeten de kracht van evenementen bij het grote publiek onderstrepen en zo de Belgische en Nederlandse evenementensector positief onder de aandacht brengen.

 
Doorsturen »  3 reacties »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Kevin Van der Straeten  |   | 
19-12-2011
 | 
09:12 uur
De vouchercode voor het gratis e-book is 'GRATIS'. Kies voor de ePub of PDF versie van het boek.
Lisa van de Graaf  |   | 
20-12-2011
 | 
20:19 uur
Kan ik nog een exemplaar krijgen/downloaden? BVD
Kevin VDS  |   | 
20-12-2011
 | 
20:21 uur
Absoluut. Ga naar www.eventplanner.be/shop, kies voor ePup of PDF en gebruik voucher code 'GRATIS'.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken