Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 oktober 2010
 

Gratis kennis over Online Marketing & Business Succes

 
 

De Stichting Expertisecentrum Gelijke Waardering M/V biedt ondernemers sinds deze week gratis informatie over online marketing en business succes via www.futuremediakrachtig.nl.

 In 2009 organiseerde deze stichting ‘het Godinnenspektakel’ voor de gelijke waardering van man en vrouw. Nu wil zij diezelfde mannen en vrouwen ondersteunen in hun ondernemerschap. 

Betere balans
Steeds meer mensen gaan ondernemen om de combinatie werk en zorg beter in balans te brengen. Zowel mannen als vrouwen kiezen voor die vrijheid in werk en leven. Veelal zien professionals zich vervolgens voor de moeilijke taak om voldoende opdrachtgevers te vinden. Elke maand weer. En juist daar schiet de stichting te hulp.
Radioshow met ‘de Pink Diva van Online Marketing’ 

Gratis informatie
De website is een gratis resourcesite voor ondernemers met informatie over online marketing en business succes. Bovendient u op de woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur online luisteren naar de FMK Radioshow. Projectleider Sabriye Dubrie interviewt als ‘de Pink Diva van Online Marketing’ elke week een expert op het gebied van online marketing. U hoort concrete tips en tricks en aan het einde van de show is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Gratis kennis 
Op de site en in de radioshow behandelt ‘de Pink Diva van Online Marketing’ elke week een ander onderwerp. Over sociale media, virale marketingacties of zoekmachine optimalisatie (SEO). U leert hoe u meer klanten kunt vinden en hoe u uw unique selling point definieert. En: hoe kunt u meer geld vragen voor uw diensten? Of: hoe schrijf ik een goed persbericht? Kortom, waardevolle informatie die ondernemers helpt succesvoller te zijn.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken