Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Gratis kennis over Online Marketing & Business Succes

22 oktober 2010 - De Stichting Expertisecentrum Gelijke Waardering M/V biedt ondernemers sinds deze week gratis informatie over online marketing en business succes via www.futuremediakrachtig.nl.

 In 2009 organiseerde deze stichting ‘het Godinnenspektakel’ voor de gelijke waardering van man en vrouw. Nu wil zij diezelfde mannen en vrouwen ondersteunen in hun ondernemerschap. 

Betere balans
Steeds meer mensen gaan ondernemen om de combinatie werk en zorg beter in balans te brengen. Zowel mannen als vrouwen kiezen voor die vrijheid in werk en leven. Veelal zien professionals zich vervolgens voor de moeilijke taak om voldoende opdrachtgevers te vinden. Elke maand weer. En juist daar schiet de stichting te hulp.
Radioshow met ‘de Pink Diva van Online Marketing’ 

Gratis informatie
De website is een gratis resourcesite voor ondernemers met informatie over online marketing en business succes. Bovendient u op de woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur online luisteren naar de FMK Radioshow. Projectleider Sabriye Dubrie interviewt als ‘de Pink Diva van Online Marketing’ elke week een expert op het gebied van online marketing. U hoort concrete tips en tricks en aan het einde van de show is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Gratis kennis 
Op de site en in de radioshow behandelt ‘de Pink Diva van Online Marketing’ elke week een ander onderwerp. Over sociale media, virale marketingacties of zoekmachine optimalisatie (SEO). U leert hoe u meer klanten kunt vinden en hoe u uw unique selling point definieert. En: hoe kunt u meer geld vragen voor uw diensten? Of: hoe schrijf ik een goed persbericht? Kortom, waardevolle informatie die ondernemers helpt succesvoller te zijn.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.