Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Webinars en Online Seminars steeds populairder

12 december 2011 - Steeds meer bedrijven maken gebruik van zogenaamde ‘Webinars’, ofwel Online Seminars, om te communiceren met (potentiële) klanten, voor het trainen en het informeren van eigen medewerkers, enzovoort.

Redenen dat bedrijven deze nieuwe methode nu eindelijk omarmen zijn onder andere doordat enerzijds de technische kosten, die komen kijken om een webinar te organiseren, inmiddels sterk gedaald zijn. Anderzijds is het communiceren met online video de afgelopen jaren sterk toegenomen. Eerst was online video nog een ‘consumenten’ toepassing en vooral YouTube is hierbij populair; inmiddels ontdekken bedrijven dat je met online video ook zakelijk succes kan boeken en klanten en medewerkers op een efficiëntie, maar toch persoonlijke, manier heel gericht kan bereiken. 

Verdubbeling
Iwan Lawerman, directeur van Company Webcast: "Wij zien het aantal Webinars en Online Seminars dit jaar sterk groeien. Qua aantal verdubbelden zij dit jaar ten opzichte van 2010 en ook voor volgend jaar verwachten wij weer ruim een verdubbeling van het aantal webinars, online seminars en webcasts."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.