Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

25 november 2011 - Angelique Paulissen, mede-eigenaar en directielid van Montesquieu Finance B.V., heeft afgelopen woensdag in Amsterdam de Federatie Zakenvrouwen Award 'MKB-Onderneemster van het jaar' gewonnen.

Volgens de jury is Paulissen de terechte winnares omdat ze onderneemt in een typische mannenwereld, waarbij onafhankelijkheid en transparantie voor haar onderneming hoog in het vaandel staan. Ze nam de prijs in ontvangst van Carmen Breeveld, Voorzitter Federatie Zakenvrouwen, tijdens het feestelijke avondprogramma van The Women’s Conference Europe. "Ik ben enorm blij met deze prijs. Deze award is een grote waardering voor mij en mijn team," aldus Paulissen. "Deze award zie ik bovendien als een teken van waardering voor hetgeen wij betekenen voor onze klanten als financieringsspecialist in deze moeilijke tijden". 

The Women’s Conference Europe

Onder het motto ‘To reflect, to inspire and to connect’ en in navolging van het grote succes in Amerika, vond dit jaar voor het eerst The Women’s Conference Europe plaats. Carmen Breeveld nam het initiatief voor deze eerste Europese versie. The Women’s Conference Europe is de plek waarbij vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen elkaar treffen vanuit bedrijfsleven, politiek en overheid. 

Complexe vraagstukken

Angelique Paulissen is sinds 2003 mede-eigenaar van Montesquieu Finance BV. Samen met haar twee partners Joep Munten en Ralph Poulssen werkt ze hard aan de groei van het high finance consultancy bedrijf. Montesquieu richt zich met name op de financieringsmarkt en financieel risicomanagement. Ze werken voor grote bedrijven en instellingen in diverse sectoren, waaronder vastgoed, industrie & handel en institutionele beleggers. Het bedrijf heeft voor circa tien miljard aan derivaten die ze monitoren voor hun relaties en adviseert bij complexe strategische financierings- en beleggingsvraagstukken.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.