Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 november 2018

Goede communicatie is sleutel tot goed opdrachtgeverschap

Al vier achtereenvolgende jaren staat een goede communicatie met stip op nummer één voor de zzp'er als het gaat om belangrijke kwaliteiten van een opdrachtgever. Maar liefst 90 procent geeft aan dat dit van belang is.

Lees verder »  Reageer »
16 november 2018

Stress bezorgt helft ondernemers slapeloze nachten

Reaal heeft, in het jaarlijkse onderzoek naar het MKB, onderzocht waar ondernemers ’s nachts wakker van liggen. Van alle ondernemers gaf 51,4  procent aan soms door zorgen over het eigen bedrijf niet te kunnen slapen.

Lees verder »  Reageer »
16 november 2018

70 procent zzp’ers maakt eigen website

Veruit de meeste zzp’ers maken hun eigen website. Dat blijkt uit navraag onder 21.000 leden van de Facebookgroep ‘ Zzp’er durf te vragen ’. Martijn Pennekamp, groepsbeheerder en oprichter van ikwordzzper.nl, vroeg de leden naar hun website.

Lees verder »  Reageer »
15 november 2018

'Vermogend? Veel zakelijke connecties, een kleine vriendenkring'

Als miljonair bezit u niet alleen veel geld, maar hebt u ook een zeer uitgebreid zakelijk netwerk. Een miljonair blijkt gemiddeld liefst 537 personen in zijn actieve zakelijke netwerk te hebben, zo komt naar voren uit het jaarlijkse onderzoek 'De Vermogensmonitor' van ABN AMRO MeesPierson.

Lees verder »  Reageer »
15 november 2018

Online verkopers maken nauwelijks gebruik van beschikbare data om bedrijfsresultaten te verbeteren

Online verkopers gebruiken de data die ze via hun e-commerce oplossing verzamelen maar mondjesmaat om de bedrijfsresultaten te verbeteren, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van Sana Commerce.

Lees verder »  Reageer »
15 november 2018

Hoeveelheid Android malware met 40 procent toegenomen

G DATA kondigt aan dat de hoeveelheid Android malware het derde kwartaal van 2018 met 40 procent is toegenomen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De onderzoekers van G DATA SecurityLab registreerden maar liefst 3.2 miljoen nieuwe malware samples, dit staat gelijk aan 11.700 nieuwe malware samples per dag.

Lees verder »  Reageer »
15 november 2018

Dit kost de nieuwe BMW 3-serie

Het duurt nog vier maanden totdat de nieuwe 3-serie bij dealer staat, maar BMW heeft wel alvast de prijzen bekendgemaakt. Geen overbodige luxe, want het aantal motor-transmissie-combinaties vanaf de marktlancering reikt tot acht variaties en de optielijst is ellenlang. Bovendien hebben Audi en Mercedes een vernieuwde A4 en C-klasse.

Lees verder »  Reageer »
14 november 2018

Wanneer schakelt u als ondernemer een deurwaarder in?

Als ondernemer levert u producten of diensten aan uw klanten. Vervolgens zijn zij verplicht u hiervoor te betalen. Helaas krijgt iedere ondernemer vroeger of later wel eens te maken met onbetaalde facturen of wanbetalers.

Lees verder »  1 reactie »
14 november 2018

NBBU: Wet Arbeidsmarkt in Balans raakt naast payroll ook uitzenden

De nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) zaagt aan de poten van het uitzenden, ook al werd aanvankelijk gesteld dat uitzenden buiten schot zou blijven. Op verschillende onderdelen raakt de wet het uitzenden namelijk wel degelijk.

Lees verder »  Reageer »
14 november 2018

Aston Martin belicht zelf de DBX

Het is alweer 3,5 jaar geleden dat Aston Martin het licht voor een allereerste SUV op groen zette. Maar nu is de marktlancering dan toch nabij. En dit zijn de eerste foto's van de zo gedoopte DBX.

Lees verder »  Reageer »
14 november 2018

Nieuwe Range Rover Evoque is een klimrek

Op typische Land Rover-wijze wil het merk ons alvast warm krijgen voor de nieuwe Range Rover Evoque. Middels een metalen geraamte wordt alvast een glimp van het exterieurdesign gegeven. Dat was vast voor kinderen het kunstzinnige klimrek ontdekten.

Lees verder »  Reageer »
14 november 2018

Gefacelifte Lexus RC Coupé is er vanaf 49 mille

Lexus heeft de RC in 't nieuw gestoken. Had eigenlijk niet gehoeven want het coupémodel oogde nog kakelvers. Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal. Evenals dat er nu hernieuwde prijzen zijn.

Lees verder »  Reageer »
13 november 2018

Grote opruiming levert financieel ook ruimte op

Machines die stilstaan, omdat het productieproces is aangepast. Vaak zijn ze niet alleen overtollig, maar ook financieel al afgeschreven. Staan ze te verstoffen en ook nog eens behoorlijk in de weg.

Lees verder »  Reageer »
13 november 2018

Stagnerende daling faillissementen markeert trendbreuk

Het aantal faillissementen in Nederland daalt in 2018 met dertien procent en ligt hiermee op 51 procent van het niveau van voor de crisis. In 2019 treedt echter voor het eerst een stagnatie op van het aantal faillissementen.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 384
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Met een pakkende naam creëer je onvergetelijke bedrijven en merken. Maar hoe bedenk je zo'n naam?

In dit boek deelt namenexpert Floris Hülsmann al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen. Hij ontwikkelde een succesvolle methode om originele en pakkende namen te bedenken die wél opvallen tussen de honderdduizenden namen die elk jaar worden bedacht. Een naam die zich in het hoofd van je klanten nestelt om nooit meer los te laten. De naam die jouw bedrijf en je producten en diensten extra aantrekkelijk én dus onvergetelijk maakt.
Lees verderMeer boeken