Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
30 oktober 2020
 

Webinar Europese standaard voor beoordelen assets

 
 

NEN, RWS en DON Bureau organiseren in samenwerking met NVDO op 30 oktober een Nederlandstalig webinar over Europese standaardisatie op het gebied van assetmanagement. De laatste ontwikkelingen rond een nieuwe Europese standaard voor het beoordelen van assets komen aan de orde. Het webinar is interessant voor iedereen die zich met het beheer/onderhoud van assets bezighoudt en bijgepraat wil worden over de laatste ontwikkelingen rond normalisatie.

In Europa is er veel gaande op het gebied van assetmanagement. Dit kan van grote invloed zijn op de manier waarop wij in Nederland de gebouwde omgeving beheren en onderhouden. In een webinar van een uur wordt u aan de hand van een concrete norm op de hoogte gebracht van de belangrijke rol die Europese standaardisatie speelt op het gebied van assetmanagement en waarom actieve Nederlandse inbreng hierin zo belangrijk is.

Sprekers en organisatie webinar
Tom Dieleman, senior instandhoudingsadviseur (Rijkswaterstaat), Paulette Dicker, adviseur assetmanangement en projectleider Europese normschrijfgroep (DON Bureau) en Janwillem van den Berg, standaardisatieconsultant (NEN) praten de deelnemers bij over de laatste ontwikkelingen. Registreren is kosteloos en kan via NEN Evenementen.
De organisatie van dit webinar is in handen van de NEN-werkgroep die activiteiten rond CEN/TC 319 – ‘Maintenance’ actief volgt. In deze werkgroep spelen naast RWS en DON Bureau, onder andere Arcadis, CROW, Schiphol en DVT Advies een aanjagende rol.

Informatie en aanmelden
Voor informatie over het webinar, neem contact op met Janwillem van den Berg, bi@nen.nl. Aanmelden voor het webinar ‘Europese standaardisatie op het gebied van assetmanagement’? Ga naar NEN Evenementen.

Meepraten over de inhoud van normen
Wilt u als belanghebbende partij meepraten over de ontwikkeling van normen op dit gebied? De normcommissie ‘Beleidsmatig kader beheer gebouwde omgeving’ houdt zich bezig met assetmanagementorganisaties te helpen op tactisch niveau de verbinding te maken tussen het operationeel en strategisch niveau.

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
De kracht van een kerstpakket
Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun personeel met een mooi gebaar te bedanken voor hun inzet.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken