Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
16 september 2020
 

Fiscaal experts bespreken belastingplan tijdens Studio Nextens: Prinsjesdag 2020

 
 

Op woensdag 16 september organiseert Nextens, leverancier van fiscale aangiftesoftware, de online talkshow Studio Nextens: Prinsjesdag 2020. In Studio Nextens bespreken fidcaal experts de fiscale plannen en de consequenties van de Miljoenennota, welke de dag ervoor gepresenteerd zijn tijdens Prinsjesdag. In de uitzending wordt alle informatie besproken die fiscale- en financiële professionals nodig hebben voor het goed uitvoeren van hun werk.

In de uitzending komen de nieuwe fiscale plannen, de fiscale (corona) maatregelen en de fiscale impact voor mens en bedrijf aan bod. De talkshow staat onder leiding van dagvoorzitter van het jaar Ronnie Overgoor. De vakspecialisten die aanschuiven aan tafel zijn:
 

  • Sylvester Schenk, Directeur fiscale zaken register Belastingadviseurs
  • Rosalinde van Putt, Adviseur Loonheffingen – spreekt op persoonlijke titel
  • Renaldo Antonissen, Partner bij BoekestijnKester en Partners
De uitzending van Studio Nextens vindt online plaats, van 16.00 tot 17.00 uur, op woensdag 16 september. Inschrijven kan kosteloos via: https://www.nextens.nl/studio-nextens/
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken