Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
30 januari 2021
 

Ondernemer met internationale ambities? Schrijf u in voor het Oranje Handelsmissiefonds

 
 

Vanaf nu kunnen Nederlandse midden- en kleinbedrijven met internationale ambities zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds 2020 (OHMF). Uit alle deelnemers selecteert het fonds tien winnaars, die zij een jaar lang ondersteunt bij het opzetten en uitbreiden van een internationaal netwerk. De initiatiefnemers achter het fonds zijn ING, evofenedex, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Als winnaar van het OHMF ontvangt u een prijzenpakket, onder andere bestaande uit een-op-een-hulp van ambassades en (digitale) gesprekken met ambassadeurs, deelname aan een fysieke of digitale handelsmissie en een zakenpartnerscan. Zowel kleine als grotere mkb-ondernemingen kunnen meedingen naar de prijs. Daarbij is het niet van belang of u reeds succesvol bent in meerdere markten of nog de eerste stap gaat zetten in het buitenland. Inschrijven voor deze ondernemersprijs kan kosteloos via ohmf.nl/inschrijven. Na sluiting van de inschrijving op 2 november 2020 worden 30  genomineerden geselecteerd. Na een zorgvuldige selectieprocedure worden uiteindelijk eind januari 2021 de tien OHMF-winnaars bekendgemaakt.

Ondernemen over de grens
Het Oranje Handelsmissiefonds is opgericht in 2013 en heeft sindsdien al meer dan 70 ondernemers ondersteund met een persoonlijk programma om voet aan de grond te krijgen in het beoogde exportland. Hieronder vallen succesvolle bedrijven als EARTH Concepts, Difrax, Dopper, Milestone Cards, Somnox en Tony’s Chocolonely. Sommige ondernemers realiseerden dankzij het fonds binnen één jaar hun eerste buitenlandse order.

Prijzenpakket 2020
Het volledige prijzenpakket dat te winnen valt, bestaat uit:
 

  • deelname aan een fysieke* of digitale handelsmissie, inclusief uitgebreide voorbereiding en begeleiding
  • persoonlijk advies van experts en gebruikmaking van de kennis, ervaring en het netwerk van de partners van het fonds
  • een zakenpartnerscan van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • een jaar lidmaatschap, eerstelijnsadvies en deelname aan relevante ‘online’ bijeenkomsten van MKB-Nederland
  • naamsbekendheid en exposure middels free publicity
  • aanwezigheid bij het Nationaal Export Event 2021
  • vier een-op-een gesprekken met Nederlandse ambassadeurs uit een land naar voorkeur tijdens de Ambassadeursconferentie 2021*
  • meet-up met oud-winnaars om kennis en ervaring uit te wisselen en mogelijk meet & greet met de pers
  • een jaar lidmaatschap en een halve- of eendaagse klassikale training (open inschrijving) uit het opleidingspakket van evofenedex naar keuze
*vanwege de COVID-19-situatie onder voorbehoud
 
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Maak de kantine in je bedrijfspand compleet met deze tips
Bij een kantine is het belangrijk dat de juiste comfort aanwezig is. Men moet goed aan tafel kunnen zitten om te genieten van een heerlijke lunch.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken