Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
8 juni 2020
 

Webinar Sustainable Development Goals

 
 

De Sustainable Development Goals (SDGs), zijn wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelen waar iedereen een rol in kan spelen. Ook de ontwikkeling en toepassing van normen kan hier aan bijdragen. Tijdens het webinar op maandag 8 juni (10.00 - 11.00 uur) wordt een toelichting gegeven op de relatie tussen normen en de SDGs.

In 2015 zijn er in Verenigde Naties-verband afspraken gemaakt over zeventien wereldwijde doelen: de Sustainable Development Goals. Verschillende nationale, Europese en wereldwijde normen hebben in hun voorwoord al aangegeven dat ze een bijdrage leveren aan de SDGs. Het wereldwijde stelsel van normalisatie, inclusief NEN, valt onder SDG 17 Partnerschap om de doelen te bereiken. Webinar

Hoe kunnen normen bijdragen aan de SDGs? Hoe kunnen de SDGs worden meegenomen bij normontwikkeling? Tijdens het webinar wordt een toelichting gegeven op de relatie tussen normen en de SDGs. Ook worden er voorbeelden gegeven van normalisatieprojecten die al actief aan de slag zijn gegaan met de SDGs. Zo vertelt Jack Steijn, voorzitter van NEN-, CEN- en ISO-commissies voor cacao over de normenreeks voor duurzame en traceerbare cacao.

Aanmelden

Het webinar is op maandag 8 juni van 10.00 tot 11.00 uur. NEN is een van organisatoren van dit webinar. Aanmelden voor dit kosteloze webinar kan via de webpagina van CEN.

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken