Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
31 december 2019
 

Epson biedt vrouwelijke ondernemers een podium

 
 

Vrouwelijke ondernemers in Nederland zijn bezig met een inhaalslag: het aandeel vrouwelijke ondernemers is sinds 2014 opgelopen van 34 procent naar 36 procent. Het gaat dus goed, maar het kan altijd beter. Epson draagt ondernemend Nederland een warm hart toe en steunt vrouwen met visie. De komende weken spreekt de printerfabrikant een aantal succesvolle vrouwelijke ondernemers. Wat kunnen andere ondernemers van hen leren?

Hoewel steeds meer vrouwen het besluit nemen om een eigen onderneming te beginnen, zijn ondernemende vrouwen nog altijd minder vanzelfsprekend dan mannelijke ondernemers. Een inhaalslag heeft natuurlijk tijd nodig, maar vrouwelijke ondernemers mogen ook wel wat zichtbaarder zijn, stelt Emilie Sobels, oprichter van Hashtag Workmode, initiatiefnemer van The Self-Made Summit en een van de ondernemers die Epson sprak voor de entrepreneurscampagne: "Ik wil meer vrouwelijke rolmodellen laten zien. Er zijn er genoeg, maar je hoort er nog te weinig over."
 
Epson onderschrijft dit streven en voelt de komende weken een aantal succesvolle vrouwelijke ondernemers aan de tand: Wat zijn de valkuilen waar je op moet letten als beginnend ondernemer? Hoe zijn zij zo succesvol geworden? Welke lessen hebben zij geleerd? "We hopen dat we het vrouwelijk ondernemerschap in Nederland op deze manier nog wat extra wind in de zeilen kunnen geven," zegt Ward Estoppey, Marketing & PR Manager bij Epson Nederland. "Hoe meer succesvolle vrouwen men ziet, hoe meer vrouwen het ondernemerschap als een haalbare optie gaan zien. Daarnaast steunen we een aantal ondernemers met een EcoTank-printer, om hen te helpen zo efficiënt mogelijk te ondernemen."
 
De #EpsonEntrepreneurs campagne gaat deze week van start, in samenwerking met een aantal vooruitstrevende vrouwelijke rolmodellen als Anke Horstman (TechGirl) en Emilie Sobels (Hashtag Workmode).
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken