Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
28 november 2019
 

Qommunity geeft eenzame freelancers een eindejaarsgesprek en kerstpakket

 
 

Inmiddels zijn bijna 1,5 miljoen Nederlanders ZZP’er. Maar dat ‘ik begin voor mezelf’ equivalent is aan ‘ik voel me eenzaam’, is voor veel freelancers best een tegenvaller. Zeker wanneer de donkere dagen aanbreken, kan de heimwee naar de kerstborrel met collega’s, een kerstbonus en zelfs het eindejaarsgesprek langzaam opkomen.

Daarom organiseert freelance-collectief Qommunity op 28 november a.s. Pakjesavond, het Kerstdiner (met kerstpakket!) en de Nieuwjaarsborrel in een. Speciaal voor eenzame ZZP’ers is er; Q4: De OudejaarsconFreelance.  
 
Kiki Calis en Kim Trotz (beide 28) oprichters, -en freelancers- van The Freelance Qommunity organiseren de drukbezochte events omdat zij vinden dat freelancers net zoveel recht hebben op een werk- of kerstborrel, maar geen baas hebben die dat voor ze organiseert. "Als ZZP’er ben je secretaresse, office manager, CEO en vakspecialist in een. Je hebt letterlijk niemand om op terug te vallen, om mee te sparren of een praatje mee te maken bij de koffieautomaat. Met Qommunity springen we in dat gat, zodat freelancers elkaar kunnen vinden om regelmatig te borrelen maar ook om te netwerken." 
 
Eindejaarsgesprek voor freelancers

Naast het sociale aspect zetten Calis en Trotz ook in op inhoud met Qommunity. Voor de events creëren ze een programma gefocust op het leven een freelancer, zodat zij het maximale uit het zelfstandig ondernemerschap kunnen halen. Op 28 november wacht de ZZP’ers een avond vol comedy door De Speld LIVE, netwerkopdrachten, een eindejaarsgesprek én ze maken kans op een kerstpakket. Fuckup Nights Amsterdam deelt de grootste faalverhalen van ondernemers (omdat je van elkaars fouten kunt leren) en oud-freelancer Joep Drummen - sinds kort creative director bij Boomerang Agency - presenteert de leukste inhakers van afgelopen jaar.
 
Datum: donderdag 28 november 2019

  • Tijd: 17.00u - 23.00u
  • Locatie: Qo-work space Mindspace, Nieuwezijds Voorburgwal 162
  • Dresscode: GLAMOURE = MORE
  • Kaartjes: Ticketlink & Facebook-event (incl. entertainment, eten & drinken.)
  • Website: www.qommunity.net

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken