Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
28 november 2019
 

'Excellent ondernemen in de 21-ste eeuw'

 
 

Donderdag 28 november is dé gelegenheid om in gesprek te gaan met verandermanagers, kwaliteitsmanagers en professionals over excellent ondernemen in een snel veranderende wereld. Dit evenement vindt plaats in het Beatrixgebouw te Utrecht.

Welke middelen worden ingezet om excellent ondernemen vorm te geven in uw organisatie? In de praktijk is dat reglmatig het EFQM-model en het daarop gebaseerde INK-model, gecombineerd met ISO 9001. Dit vanuit het traject om van kwaliteitsmanagement, de extra stap te zetten naar excellent ondernemen. Deze modellen bieden daarvoor een houvast. Maar wat zijn extra dimensies om mee rekening te houden in deze dynamische tijden?

Programma
Drie inspirerende sprekers over innovatie, leiderschap en verandermanagement nemen u mee door het programma. Tijdens een rondetafelsessie reflecteren de sprekers met experts uit het veld op de publicatie van het vernieuwde EFQM-model, dat oktober 2019 wordt gelanceerd. Bovendien wordt ingegaan op INK Next en de doorontwikkeling in Nederland. Vragen die ongetwijfeld aan de orde zullen komen:
- Wat zijn middelen om de balans te vinden tussen veranderen en verankeren in mijn organisatie?
- Welke dynamiek tussen borgen en bewegen dient mijn organisatie?
- Wat zou INK Next voor mij moeten en kunnen betekenen?

De middag sluit af met een feestelijke borrel om te vieren dat INK en NEN een samenwerkingsverband zijn aangegaan en dat INK 25 jaar bestaat.

Aanmelden
Meer weten over het evenement 'Excellent ondernemen in de 21-ste eeuw' en direct aanmelden kan via NEN Evenementen.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken