Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
20 september 2019
 

Eerste DevOps Masterclass door Dave Farley in Nederland

 
 

Dave Farley, een van ‘s wereld grootste DevOps guru’s, zal voor de eerste keer in Nederland een masterclass verzorgen rondom ‘DevOps Enterprise Transformations by scaling’. De masterclass, die 20 september 2019 zal plaatsvinden in Delft en zal worden gefaciliteerd door Agile software ontwikkelaar DevOn.

De masterclass is vooral gericht op CEO’s, die hier zullen leren om op enterprise-niveau DevOps transformatie-vraagstukken op te lossen omtrent Scaling. Tot nu toe waren er nog geen masterclasses waar de nadruk op het Scaling van DevOps lag. In Nederland is de interesse in DevOps de afgelopen jaren exponentieel gestegen. ‘’Dit heeft vooral te maken met het feit dat DevOps anno 2019 meer is dan alleen een buzzterm. Tien jaar geleden was het een ongebruikelijk idee om ontwikkeling te combineren met productie. De logistiek was hier simpelweg niet beschikbaar voor. Bovendien lagen de benodigde investeringen hiervoor te hoog," aldus Rahul Sah, CEO van DevOn. DevOps heeft in de afgelopen jaren echter bewezen dat investeringen in DevOps iedere cent waard zijn. Het helpt bedrijven namelijk om de productie te stroomlijnen, klanten tevreden te houden en flexibele services te bieden om een nieuw publiek aan te trekken.

Dave Farley wordt beschouwd als een Guru en industry leader op het gebied van Continuous Delivery, DevOps en softwareontwikkeling in het algemeen. Hij is tevens co-auteur van het door Jolt bekroonde boek 'Continuous Delivery'. Zijn trackrecord als trainer en spreker gaat terug naar grote evenementen; van de Goto conference (2016) en Agile India, tot de Pipeline conference en de JAXLondon conference.

 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken