Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
3 september 2019
 

Derde editie 038 Digital: kansen en uitdagingen van digitale transformatie

 
 

Op 3 September 2019 om 19:30 vindt in Hedon alweer de derde editie plaats van 038 Digital, het digital marketing-event voor Zwolle en ruime omgeving. Twee gerenommeerde sprekers geven deze avond hun visie op digitale transformatie en wat zo’n verandering betekent voor organisaties, ondernemers en individuele marketeers.

"Iedereen heeft het over digitale transformatie, maar het lijkt wel alsof iedereen er iets anders mee bedoelt, " vertelt Bouke Vlierhuis, voorzitter van de Stichting 038 Digital. "We willen het deze avond dus niet alleen over abstracte ideeën hebben, maar leren hoe zo’n transformatie er uitziet als u met uw laarzen in de modder staat."

Om dat te vertellen staan 3 september Johan van Marle en Marco Derksen op het podium. Johan bouwde de groentewinkel van zijn ouders om tot een digitaal opererende, snel groeiende maaltijdservice. Derksen was oprichter van het online platform Marketingfacts en begeleidt al 15 jaar bedrijven en overheden bij digitale transformaties.

Het doel van 038 Digital is om iedere drie maanden een avond te organiseren met inspirerende sprekers. Verder is er ruim gelegenheid voor ondernemers, marketeers, ZZP’ers, studenten en andere geïnteresseerden om elkaar te ontmoeten en bij te praten over de ontwikkelingen in het marketing- en internetvak.

Toegang tot 038 Digital is gratis. Aanmelden kan via 038digital.nl/editie-3.

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken