Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
30 maart 2019
 

Het Klokhuis organiseert landelijke open bedrijvendag voor kinderen

 
 

Geen dokter, advocaat of profvoetballer. Nee, steeds meer kinderen worden later eigen baas! Hoe geeft u kinderen hiervoor de juiste tools? Die krijgen ze op zaterdag 30 maart tijdens de landelijke open bedrijvendag Het Klokhuis Onderneemt Backstage.

Ruim 130 bedrijven in heel Nederland openen die dag speciaal voor kinderen hun deuren om ze een kijkje achter de schermen te geven. Van ketchupfabriek tot autowasserette en van hagelslagmaker tot hondenuitlaatservice, het aanbod is enorm gevarieerd.
Kijk op www.hetklokhuis.nl/backstage welke ondernemers bij u in de regio meedoen.
 
Over Het Klokhuis Onderneemt Backstage
Het Klokhuis Onderneemt Backstage is onderdeel van een crossmediaal project over Ondernemen dat jeugdprogramma Het Klokhuis heeft opgezet met steun van KVK (Kamer van Koophandel). Doel hiervan is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap, én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. Het is de tweede keer dat deze open bedrijvendag wordt georganiseerd. De eerste editie van Het Klokhuis Onderneemt Backstage was een groot succes.

 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
PSD2 zal stimulans zijn voor voordelen zakelijke rekening
De komst van betaalrichtlijn PSD2, volweg Payment Services Directive 2, moet de openheid van de financiele wereld voortstuwen
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken