Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
7 maart 2019
 

Empowerment van topvrouwen in de verzekeringsmarkt

 
 

am: presenteert op donderdag 7 maart aanstaande de vijfde editie van haar event am:vrouwen bij Achmea in Zeist. Hier komen jaarlijks rond de 150 topvrouwen uit de verzekeringswereld bijeen om te netwerken en te discussiëren over de hindernissen die zij tegenkomen op weg naar de top.

Hoogtepunt van dit inspirerende event is de bekendmaking van de machtigste vrouwen in verzekeringen: de am:top 75 powervrouwen. Niet alleen vrouwen uit de am:top 75 powervrouwen zijn welkom tijdens deze dag, maar ook vrouwen die willen weten hoe je daar komt!

Dosis empowerment
Tijdens het am:vrouwenevent staat dé overtuigingsexpert van Nederland op het podium: Pacelle van Goethem. Zij coacht de top van het Nederlandse bedrijfsleven en politiek in overtuigen en beïnvloeden. In haar bestseller "IJs verkopen aan Eskimo’s" ontrafelt Pacelle overtuigingsgeheimen. Tijdens am:vrouwen zorgt ze voor de nodige dosis empowerment en vertelt ze hoe je charisma en persoonlijke overtuigingskracht direct kan verbeteren. Naast Pacelle spreekt spreker Japke-d. Douma, die als geen ander met humor korte metten maakt met kantoorclichés. Japke-d. legt een vergrootglas op de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe deze zich onder meer in de kantoorjungle manifesteren. Hilarisch en leerzaam!

Alle ballen in de lucht
Hoe je als topvrouw alle ballen in de lucht houdt, hoor je tijdens am:vrouwen van powervrouw Bianca Tetteroo. Bianca kent de klappen van de zweep; als Achmea-bestuurder is zij driemaal op rij verkozen tot de meest invloedrijke verzekeringsvrouw in Nederland. Vanaf het podium gaat Bianca in discussie met het publiek. Wat zijn de hindernissen voor topvrouwen in anno 2019? En hoe ziet de nieuwe diversiteitsagenda er anno 2019 uit? Onder het genot van een hapje en drankje wordt het gesprek voortgezet.
Bekijk het volledige programma van dit event op: vrouwen.amweb.nl/programma.

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
PSD2 zal stimulans zijn voor voordelen zakelijke rekening
De komst van betaalrichtlijn PSD2, volweg Payment Services Directive 2, moet de openheid van de financiele wereld voortstuwen
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Facebook is het grootste socialmediaplatform ter wereld. Alleen in Nederland zijn er al bijna tien miljoen actieve gebruikers, en dat aantal stijgt nog steeds. Jouw ideale klanten zitten dus zonder twijfel op Facebook. Je zou wel gek zijn als je daar niets mee doet. Toch?!
Lees verderMeer boeken