Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
25 januari 2018

Beursblik: Bryan Garnier verlaagt koersdoel

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft donderdag het koersdoel voor GrandVision verlaagd van 27,00 naar 26,00 euro, maar handhaafde het koopadvies. In het afgelopen vierde kwartaal presteerde GrandVision slechter dan Bryan Garnier had voorzien. Dit was, zo bleek woensdag, deels het gevolg van een kalendereffect, maar ook van meer uitdagende omstandigheden dan voorzien. De analisten verlaagden hun taxaties voor 2017 tot en met 2019 met gemiddeld 1,5 procent. Bryan Garnier wees evenwel op de uitspraken van de CEO van GrandVision, dat de meeste tegenwind in 2018 geleidelijk zal afnemen. Daarmee lijkt de optiekketen op weg naar een beter 2018. Donderdag daalde het aandeel GrandVision 1,1 procent naar 19,30 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken.
Lees verderMeer boeken