Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
3 september 2012

Ook Maserati GranCabrio Sport van update voorzien

In navolging van de GranTurismo Sport heeft ook de GranCabrio Sport een kleine krachtkuur ondergaan. Dankzij een nieuwe versnellingsbak schiet de Maserati nog sneller door zijn verzetten.

Ten opzichte van de huidige GranCabrio Sport laat deze nieuweling 10 pk en 10 Nm extra optekenen. De 4,7 liter V8 klokt vanaf nu 460pk en 520Nm trekkracht, goed voor een 0-100-sprintje in 5 seconden en een top van 285km/u, aldus Maserati. Gekoppeld aan de nieuwe zestraps ZF-automaat kan de Italiaan in sportmodus maar liefst 50% sneller schakelen dan voorheen. En in dezelfde stand neemt ook de koetswerkstijfheid met een volle 10% toe ten opzichte van zijn voorganger. Bovendien past het Sport Skyhook-systeem op continue basis de demping aan.

Looks
Werd de vernieuwde GranTurismo Sport nog in februari voorgesteld, de vernieuwde hete GranCabrio konden we in Moskou voor het eerst op de gevoelig plaat vastleggen. Beide modellen delen dezelfde uiterlijke kenmerken zoals nieuwe koplampen met LED-technologie en een vernieuwde voorbumper. Binnenin vinden we een sportiever stuurwiel terug alsook Poltrona Frau-lederaccenten voor pedalen en schakelflippers. Wanneer deze Italiaanse schone op de Nederlandse markt komt is nog niet bekend. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Jouw bedrijf in een nieuw jasje steken: aan de slag met je kantoor!
Altijd dezelfde inrichting en indeling is niet motiverend. Niet voor de klanten die met regelmaat langskomen, maar ook niet voor het personeel dat elke dag hetzelfde uitzicht heeft.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Kan ik die aanbouw wel betalen?
Een doorlopend krediet is een oplossing wanneer je onzeker bent over de totale kosten en geen rente wilt betalen over geld dat je nooit gebruikt.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken