Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
3 september 2012

Ook Maserati GranCabrio Sport van update voorzien

In navolging van de GranTurismo Sport heeft ook de GranCabrio Sport een kleine krachtkuur ondergaan. Dankzij een nieuwe versnellingsbak schiet de Maserati nog sneller door zijn verzetten.

Ten opzichte van de huidige GranCabrio Sport laat deze nieuweling 10 pk en 10 Nm extra optekenen. De 4,7 liter V8 klokt vanaf nu 460pk en 520Nm trekkracht, goed voor een 0-100-sprintje in 5 seconden en een top van 285km/u, aldus Maserati. Gekoppeld aan de nieuwe zestraps ZF-automaat kan de Italiaan in sportmodus maar liefst 50% sneller schakelen dan voorheen. En in dezelfde stand neemt ook de koetswerkstijfheid met een volle 10% toe ten opzichte van zijn voorganger. Bovendien past het Sport Skyhook-systeem op continue basis de demping aan.

Looks
Werd de vernieuwde GranTurismo Sport nog in februari voorgesteld, de vernieuwde hete GranCabrio konden we in Moskou voor het eerst op de gevoelig plaat vastleggen. Beide modellen delen dezelfde uiterlijke kenmerken zoals nieuwe koplampen met LED-technologie en een vernieuwde voorbumper. Binnenin vinden we een sportiever stuurwiel terug alsook Poltrona Frau-lederaccenten voor pedalen en schakelflippers. Wanneer deze Italiaanse schone op de Nederlandse markt komt is nog niet bekend. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken