Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
1 januari 1970

Audi TT RS Plus: plus 20 pk

Audi presenteert de TT RS Plus. Die heeft zoals zijn bijnaam al doet vermoeden meer in zijn mars dan de Plus-loze variant, om precies te zijn 20 pk en 15 Nm.

De Audi TT RS Plus is verkrijgbaar als Coupé of Roadster en produceert door de vermogenstoename 360 pk. Het maximum koppel reikt tot 465 Nm en die combinatie resulteert in een spurt naar 100 km/h in slechts 4,1 seconden voor de gesloten carrosserievariant en 4,3 seconden voor de topless TT RS Plus. Snelle tijden die neergezet worden indien de S Tronic met dubbele koppeling het schakelen voor rekening neemt. Met de manuele 6-bak verloopt de sprinttijd tweetiende langzamer. De topsnelheid bedraagt 280 km/h.Goodies
De nog onbekende meerprijs van de TT RS Plus zit hem niet alleen in het extra vermogen, ook de aankleding ging erop vooruit. Zo is de Plus af fabriek voorzien van speciale 19 inch Rotor-wielen met rode accenten, een krachtig remsysteem en spiegelkappen van CFRP (met koolstofvezel versterkt plastic). Afwijkend met de 340 pk sterke TT TS is ook de single-frame grille. Die is bij de Plus in gepolijst antraciet uitgevoerd met erom heem een aluminium omlijsting. Binnen blijven de verschillen beperkt tot het Carbon design package en TT RS Plus-logo’s.

De Audi TT RS Plus is te zien op de Autosalon van Genève en zal enkele weken daarna bij de dealers staan.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken