Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
1 januari 1970

Audi TT RS Plus: plus 20 pk

Audi presenteert de TT RS Plus. Die heeft zoals zijn bijnaam al doet vermoeden meer in zijn mars dan de Plus-loze variant, om precies te zijn 20 pk en 15 Nm.

De Audi TT RS Plus is verkrijgbaar als Coupé of Roadster en produceert door de vermogenstoename 360 pk. Het maximum koppel reikt tot 465 Nm en die combinatie resulteert in een spurt naar 100 km/h in slechts 4,1 seconden voor de gesloten carrosserievariant en 4,3 seconden voor de topless TT RS Plus. Snelle tijden die neergezet worden indien de S Tronic met dubbele koppeling het schakelen voor rekening neemt. Met de manuele 6-bak verloopt de sprinttijd tweetiende langzamer. De topsnelheid bedraagt 280 km/h.Goodies
De nog onbekende meerprijs van de TT RS Plus zit hem niet alleen in het extra vermogen, ook de aankleding ging erop vooruit. Zo is de Plus af fabriek voorzien van speciale 19 inch Rotor-wielen met rode accenten, een krachtig remsysteem en spiegelkappen van CFRP (met koolstofvezel versterkt plastic). Afwijkend met de 340 pk sterke TT TS is ook de single-frame grille. Die is bij de Plus in gepolijst antraciet uitgevoerd met erom heem een aluminium omlijsting. Binnen blijven de verschillen beperkt tot het Carbon design package en TT RS Plus-logo’s.

De Audi TT RS Plus is te zien op de Autosalon van Genève en zal enkele weken daarna bij de dealers staan.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken