Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
6 september 2019

Subtiele facelift voor de Audi A5/S5 is subtiel

Die Sport Quattro-sleuven boven de nieuwe Audi-grillen worden steeds kleiner. Op de A1 Sportback zijn ze nog duidelijk zichtbaar, op de R8 al iets minder en op deze opgefriste A5 al nauwelijks meer.

Audi heeft in een keer de hele zwik vernieuwd: de A5 Coupé, Cabriolet, Sportback, S5 Coupé en S5 Sportback. Zoals gezegd, ze zijn te herkennen aan de minuscule luchtopeningen boven de bekende single frame-grille. Ze worden geflankeerd door nieuwe koplampen en anders gestileerde bumpers. Op de A5-modellen monteert Audi nu trapeziumvormige uitlaatmonden. Led-verlichting voor en achter is nu standaard.

Mild hybrid-systeemDe enige andere wijzigingen hebben betrekking op het MMI-systeem, dat werkt met een 10,1-inch aanraakscherm. Onder de motorkap liggen motoren die ondersteuning krijgen van een 48-volt mild hybrid-systeem, dat de brandstofmotor onmerkbaar kan uitzetten en weer inschakelen. Audi levert de A5/S5 altijd met een automatische zeven- of zestraps transmissie. De gefacelifte modellen staan in januari bij de dealers.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken