Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
27 maart 2019

Belgische productie Audi e-tron gehalveerd

Volgens de Duitse regionale omroep Bayerischer Rundfunk kampt de Brusselse Audi-fabriek met productieproblemen. Door een haperende toevoer van accu's lopen er dagelijks geen 300, maar slechts 150 stuks van de Audi e-tron van de band.

Bronnen bij toeleveranciers en onder het Brusselse fabriekspersoneel beweren dat Audi op dit moment te weinig accu's ontvangt van toeleverancier LG Chem in Polen. Een en ander zou te maken hebben met een conflict tussen Audi en LG Chem.

De Belgische zakenkrant De Tijd heeft vanuit Belgische vakbonden vernomen dat de acculeveranties vanuit Polen inderdaad vertraagd verlopen. Volgens de werknemersorganisatie is de verhuizing van de accucellenproductie van Zuid-Korea naar Polen een van de redenen van de leveringsproblemen.

Geen commentaarAudi wil geen commentaar geven op de berichten. De autofabrikant geeft bij monde van een pr-medewerker wel aan 'dat er bij de productie van elk nieuw model sprake is van de nodige uitdagingen'.

Levertijden Audi e-tronDesgevraagd geeft de woordvoerder van de Nederlandse Audi-importeur aan dat nog onduidelijk is of de productieperikelen gevolgen hebben voor de levertermijnen van de Audi e-tron. Vooralsnog is er volgens hem echter geen reden tot paniek.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken