Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Zwalkbeleid! Prijzen Tesla-modellen gaan weer omhoog

10 maart 2019 - Man, man, man, wat een gejojo! Tesla kondigde vorige week aan een flinke prijsverlaging te hebben doorgevoerd voor de Model 3, Model S en Model X. En nu komt met de fabrikant met het bericht dat de bedragen weer omhoog gaan.

Even een stukje voorgeschiedenis: Tesla zei in februari een groot deel van zijn verkooppunten te zullen sluiten. Als gevolg daarvan zijn de prijzen van de Model 3, Model S en Model X flink omlaag gebracht, met tot wel 50.000 euro voor de duurste uitvoeringen.

Minder winkels dichtIn de afgelopen twee weken heeft Tesla dat beleid, naar eigen zeggen, nog eens goed onder de loep genomen. Naar aanleiding daarvan heeft de fabrikant besloten veel minder 'winkels' dicht te gooien. Sommige verkooppunten die al gesloten waren, gaan zelfs weer open. Over zwalkbeleid gesproken...

Gemiddeld 3 procentEn dus moeten de prijzen van de Model 3, Model S en Model X weer omhoog. De huidige bedragen zijn nog tot 18 maart geldig. Daarna komt er gemiddeld 3 procent bij. De prijs van de minst dure Model 3 – die in de VS 35.000 dollar kost – blijft gelijk, maar die uitvoering hebben we hier niet.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.