Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
7 maart 2019

Pretpakket voor Audi Q2 en Audi A6: S line edition

Veel premiummerken hebben als hobby om hun optielijsten zo lang en onoverzichtelijk mogelijk te maken. Ook bij de Audi A6 en de Audi Q2 zie je algauw door de optiebomen het bos niet meer. Gelukkig toont Audi nu meelij en heeft het ook voor deze twee modellen een mooi overzichtelijk pretpakket samengesteld: de S line edition.

Er is echter n maar, als je bij de A6 Limousine en A6 Avant voor de S line edition wilt kiezen, moet je de Line sport-uitvoeringen als uitgangspunt nemen. Als A6 45 TFSI kost de S line edition 66.380 euro. Voor dat geld krijg je onder meer MMI-navigatie plus, het chique instrumentarium dat Audi 'virtual cockpit' heeft gedoopt, een audiosysteem met smartphone-interface, elektrisch verstelbare voorstoelen en automatisch dimmende buitenspiegels met geheugen. Daarnaast beschikt de S line edition over diverse sportieve accenten voor in - en exterieur.

Audi Q2 S line editionBij de Audi Q2 ligt het accent van de S line edition volgens Audi op sportiviteit en dynamiek. Behalve over allerlei sportieve uiterlijke dingsigheidjes beschikt de Q2 S line over onder meer een sportonderstel, 17 inch lichtmetalen wielen, aangepaste bumpers, een sportstuur en verlichte instaplijsten. De feestverlichting gaat verder bij de koplampen en achterlichten, die voorzien zijn van led-techniek en dynamische richtingaanwijzers. MMI-navigatie zorgt ervoor dat je niet verdwaalt, de volautomatische airconditioning voorkomt dat je het te warm of te koud krijgt en cruisecontrol behoedt je voor snelheidsboetes. Daarnaast beschik je over een audiosysteem met acht luidsprekers, een middenarmsteun vr, parkeerhulp achter en een bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay. De meerprijs voor dit alles bedraagt 3000 euro. Door die ingewikkelde prijslijst hebben we geen idee hoe voordelig dit is, maar voor dit keer zullen Audi maar op zijn blauwe ogen geloven dat het een goede aanbieding is.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken