Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
14 februari 2019

Audi Q4 e-tron Concept maakt spectaculaire indruk via schetsen

Audi heeft nog een plekje vrij tussen de Q3 en Q5, maar daar komt over niet al te lange tijd verandering in. Er zit een Q4 in het vat en afgaande op deze schetsen belooft dat een behoorlijk spannende cross-over te worden.

De eerste praktijktest met de Audi Q4 zijn al voltooid. Maar omdat de officiële presentatie nog minstens anderhalf jaar op zich laat wachten, zullen de publiekelijke prototypes voorlopig stevig ingepakt blijven om nog niet al te veel van het design te verklappen. Maar helemaal met lege handen laat Audi ons ook niet staan. Op de naderende Autosalon van Geneve zal het merk het doek trekken van de Q4 e-tron concept, een voorproefje. Elektrisch aangedreven uiteraard.

Lekker veel coupé, aub!Op deze designschetsen oogt de Q4 e-tron alvast ronduit spectaculair, al is dat vaak zo bij dergelijke tekeningen. We zijn benieuwd wat hiervan overblijft bij het daadwerkelijk studiemodel en des te meer bij het uiteindelijke productiemodel " dat op de rol staat in Q4 2020. Denk alvast in de richting van een 'Q3 Coupé'. Oftewel, een relatief compacte SUV met een sterker aflopende daklijn. Zo bont als BMW het bij de X4 maakt, zal Audi niet doen, maar omdat de Q3 sinds de nieuwste generatie al een zeer gelikte verschijning is, sluiten we wat meer lef van de Ingolstadters niet uit. Zou mooi zijn, toch?

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken