Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Polestar 2 aangekondigd. En dit weten we ervan.

5 februari 2019 - Nog geen jaar geleden presenteerde Polestar, het nieuwe submerk van Volvo dat zich louter bezighoudt met EV's, zijn eerste model met de toepasselijk naam 1. En wat komt er na het cijfer 1? Precies, het cijfer 2. De volgende Polestar gaat dan ook Polestar 2 heten en is nog voor het einde van deze maand een feit.

Ondanks dat de Polestar 1 nog altijd niet van de band loopt, zal het piepjonge EV-merk op 27 februari het doek trekken van zijn tweede model, de Polestar 2. Het mondiale showdebuut vindt plaats op de Autosalon van Genève, dat traditioneel begin maart e deuren opent voor autominmende autopubliek.

100% elektrischEen teaser van de Polestar 2 is er al wel, maar veel valt daarvan niet af te leiden. Aan de schaduwen boven de wielkasten te onttrekken, zetten we in op wederom een coupé. Maar of er ditmaal vier portieren aan te pas komen is koffiedikkijken.

Onder de motorkap heerst er nu al meer duidelijkheid. Eerder heeft Polestar namelijk al bevestigd dat de 1 zijn eerste en meteen laatste hybride zal zijn. Vanaf de Polestar 2 is de aandrijving enkel nog volledig elektrisch.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.