Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Wat je allemaal eerst moet bestellen, voordat jouw Audi E-tron cameraspiegels heeft

31 januari 2019 - Al maanden blaast Audi van de toren hoe geweldig en modern de E-tron wel niet is. Toegegeven, het is een dijk van een elektrische SUV, zo kunnen we beamen na een rijtest. Maar al die pracht en praal en technologie heeft wel een prijs. Minstens 84.100 euro om precies te zijn. En denk maar niet dat je daarmee de E-tron krijgt waarmee je lekker bent gemaakt.

Kekke kleuren, schitterende zetels, prachtige decoraties en een riante omarming van het digitale tijdperk… in iedere promotionele uiting schotelde Audi ons een E-tron in optima forma voor. Je raadt het al: een nieuwe E-tron in die hoedanigheid kost geen 84 mille en een beetje.

Niet dat de standaarduitrusting een karige bedoening is met zaken als 19 inch 'Aero'-lichtmetaal, LED-verlichting rondom, uitgebreide MMI navigatie en infotainment, aluminium sierlijsten, een volledig digitaal instrumentarium (Audi Virtual Cockpit), een automatische bedienbare achterklep en een scala aan elektronische veiligheid- en rijassistentiesystemen. Nog maar te zwijgen over een 408 pk sterke elektrische aandrijflijn met imponerende prestaties.

Nee, over de standaard luxe geen enkel beklag… Maar ja, door al die mooie promo-plaatjes van E-tron's met weelderige sportstoelen en in het bijzonder die high-tech camera's als buitenspiegels neem je zelfs daar geen genoegen meer mee. Dergelijke verwennerijen kun je nu niet meer uit het hoofd zetten. Die wil jij ook op je E-tron! Dat kan, maar niet voordat je eerste enkele andere opties hebt aangevinkt. Want zo gaat dat in het dealerland.

Wil je weten hoe de vork in de steel zit en op welke prijs jouw favoriete Audi E-tron uiteindelijk uitkomt? Ga dan maar eens lekker zitten voor de configurator die nu online staat.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.