Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

9 januari 2019 - Gisteravond vond de Nederlandse introductie van de Audi E-tron plaats in A'dam. En tijdens de uiteraard obligate productpresentatie kwamen ook deze verrassende teasers voorbij. Elektrische uitbreiding is dus in aantocht.

De gewaardeerde collega's van Autoweek woonden de introductie van de Audi E-tron in Amsterdam bij en waren gisteravond net zo (blij?) verrast als wij nu na het aanschouwen van deze teasers. Dat de Ingolstadters het niet bij één EV zouden houden, was logisch. Maar welk koetswerk er nog meer in aanmerking komt voor het E-tron-etiket was nog een vraagteken. Tot nu!

Q3 e-tronAfgaande op de teaser-dia's zijn de volgende E-tron-modellen in de pijplijn een kleinere SUV en een Sportback-achtige. Die laatste was al aangekondigd in de vorm van de e-tron GT en is dus geen keihard nieuws. Een broertje voor de reeds geïntroduceerde E-tron daarentegen"¦

Veel details wil Audi nog niet loslaten, maar je zou in de richting kunnen denken van een geheel elektrische Q3. Met de nieuwste bijtellingregels (en een prijskaartje rond 60 in plaats van 85 mille voor de E-tron) zou dat mooi zijn, want dat scheelt toch weer een slok op de borrel. Boven de halve ton betaal je immers de volle 22 procent bijtelling. Voor het bedrag daarover slechts 4 procent. Wordt vervolgd.

Bron: Autoweek.nl

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.