Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

7 januari 2019 - Dat er een facelift voor de BMW 7-serie in aantocht was, wist je al. Dat het vierdeurs vlaggenschip de opzienbarende 'nieren' van de X7-SUV aangemeten zou krijgen allicht niet.

Tot dusver is er slechts één foto voorhanden. Maar die spreekt boekdelen. Ook de 7-serie heeft de grille aangemeten gekregen die sinds de introductie van de X7 de tongen onder autoliefhebbers losmaakt. Enorm zijn de welbekende 'nieren' daarvan. Bovendien lijkt het aangebrachte chroomlaagje meer dan ooit tevoren te glimmen. Een tikkeltje te kitsch voor ons Europeanen? In China smullen ze van dit soort prullaria, en laat dat nu een zeer belangrijke markt zijn voor BMW en de weelderige Sebener in het bijzonder. Alsof de 7-serie al niet genoeg wist te imponeren!



Gemoderniseerde 'angel eyes'


Ook al goed zichtbaar en nieuw is het design van de koplampunits. Zowel de behuizing als de invulling. Beide zijn weer wat strakker geworden. Van de klassieke 'angel eyes' is eigenlijk geen sprake meer. Al het ronde van vroeger is intussen als sneeuw voor de zon verdwenen. Jammer voor de ware BMW-fan, maar begrijpelijk als je vooruitstrevend wilt zijn als automerk. LED-lichttechnologie zal ook standaard zijn. Hopelijk heeft BMW ook aan de kwaliteit gesleuteld en blijken dit soort boze eigenaren voorgoed verleden tijd.

Meer informatie zal volgen zodra BMW dit losgelaten heeft.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.