Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
11 november 2010

Opel Ampera te bestellen vanaf € 42. 900,-

Vanaf 12 november neemt Opel bestellingen aan voor de Ampera. De te betalen prijs bedraagt minimaal € 42.900,-. Inschrijven op de Opel Ampera betekent als één van de eersten ermee rijden en bovendien diverse andere privileges.

De eerste plug-in hybride van Opel komt in twee uitvoeringen naar Nederland. Het basismodel, waarvan Opel belooft dat deze al aardig in de spullen zit, gaat de eerder genoemde 43 mille kosten. Dat is inclusief BTW en accupakket en exclusief BPM, want die is niet verschuldigd bij aanschaf van een Opel Ampera. Keuze twee is een luxueuzere versie waarvan de vraagprijs € 44.500,- bedraagt. Luidsprekers van hifimerk Bose en verschillende touch screens zijn vervolgens standaard aanwezig.

e-Pionier
Klanten die een Opel Ampera willen reserveren, kunnen zich vanaf morgen, 12 november, aanmelden op www.opel-ampera.nl en zo een ‘e-Pionier’ worden. De ingeschrevene verzekert zich hiermee (op volgorde van inschrijving) van één van de eerste exemplaren en mag zich dan eind 2011 tot de allereerste eigenaren van een Opel Ampera rekenen. De inschrijving brengt meerdere privileges met zich mee zoals een vroege proefrit, deelname aan speciale Ampera-activiteiten en de meest actuele nieuwsupdates. Eind 2011 worden de eerste Ampera´s afgeleverd bij hun nieuwe eigenaren dus geduld is nog wel een schone zaak.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken