Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
11 november 2010

Opel Ampera te bestellen vanaf € 42. 900,-

Vanaf 12 november neemt Opel bestellingen aan voor de Ampera. De te betalen prijs bedraagt minimaal € 42.900,-. Inschrijven op de Opel Ampera betekent als één van de eersten ermee rijden en bovendien diverse andere privileges.

De eerste plug-in hybride van Opel komt in twee uitvoeringen naar Nederland. Het basismodel, waarvan Opel belooft dat deze al aardig in de spullen zit, gaat de eerder genoemde 43 mille kosten. Dat is inclusief BTW en accupakket en exclusief BPM, want die is niet verschuldigd bij aanschaf van een Opel Ampera. Keuze twee is een luxueuzere versie waarvan de vraagprijs € 44.500,- bedraagt. Luidsprekers van hifimerk Bose en verschillende touch screens zijn vervolgens standaard aanwezig.

e-Pionier
Klanten die een Opel Ampera willen reserveren, kunnen zich vanaf morgen, 12 november, aanmelden op www.opel-ampera.nl en zo een ‘e-Pionier’ worden. De ingeschrevene verzekert zich hiermee (op volgorde van inschrijving) van één van de eerste exemplaren en mag zich dan eind 2011 tot de allereerste eigenaren van een Opel Ampera rekenen. De inschrijving brengt meerdere privileges met zich mee zoals een vroege proefrit, deelname aan speciale Ampera-activiteiten en de meest actuele nieuwsupdates. Eind 2011 worden de eerste Ampera´s afgeleverd bij hun nieuwe eigenaren dus geduld is nog wel een schone zaak.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken