Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
28 februari 2013

AC Schnitzer komt met lekkere 6-serie Gran Coupé

AC Schnitzer neemt volgende week haar de BMW 640d Gran Coupé mee naar de Autosalon van Genève. Tevens staat er tuning voor de 650i op het programma, al is deze smaakmaker nog niet officieel door de tuner voorgesteld.

AC Schnitzer heeft de BMW 640d Gran Coupé grondig onder handen genomen. En niet voor het eerst. Vorig jaar zomer toonde men ook al een opgepepte Gran Coupé. Ditmaal zien we een tweekleurig interieur, nieuwe sportuitlaat en nieuwe lichtmetalen velgen. De bijzondere matte exterieurkleur maakt het bovendien helemaal af.

Onderhuids
Onder de motorkap geen nieuws ten opzichte van de vorig jaar gepresenteerde 640d, maar de prestaties zijn smakelijk genoeg om nog even aan te halen. De 3.0 liter zes-in-lijn dieselmotor is gechipt tot 360 pk en maakt mede daardoor een topsnelheid van 250 km/h mogelijk. Vanuit stilstand moet de 1.790 kilogram zware BMW binnen 5,1 seconden op 100 km/h zitten. Imposant! Nog veel indrukwekkender is de 650i. Die schijnt ook op AC Schnitzer´s programma te staan. De V8 wordt opgevoerd naar 500 pk en de begrenzer wordt verwijderd om zodoende door te kunnen blazen naar maar liefst 305 km/h! Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken