Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Vertier voor vier in Maserati GranTurismo MC Stradale

26 februari 2013 - Goed nieuws voor degenen die graag een Maserati MC Stradale willen kopen maar dat toch laten vanwege het lage aantal passagiers dat meegenomen kan worden. Binnenkort is de smakelijke GranTurismo MC Stradale er namelijk ook met achterbank.

Met z’n vieren in een MC Stradale, het wordt mogelijk. Maserati monteert namelijk een achterbank in haar snelste model voor de openbare weg. Op de plek waar normaliter een rolkooi de ruimte vult, kunnen straks twee extra passagiers zitten. De been- en hoofdruimte achterin zal vast te wensen overlaten, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden, nietwaar?!

Meer vermogen
Naast het beschikbaar stellen van een heuse achterbank voerde Maserati nog meer vernieuwingen door bij de GranTurismo MC Stradale. De sportcoupé krijgt er namelijk 10 pk bij waardoor het totaalvermogen op 460 pk komt te liggen. Zou dit zijn gedaan om het extra gewicht van de achterbank te compenseren? Mogelijk, het extra vermogen van de 4.7 liter V8 brengt de MC Stradale in ieder geval naar een top van 300 km/h. Verder trakteert de MC Stradale binnenin op diverse, nieuwe sierelementen die uniek zijn voor dit model. Ook het exterieur is licht aangepast. Een luchthapper in de motorkap van carbon is onder andere toegevoegd en ook de 20 inch lichtmetalen velgen hebben we nog niet eerder gezien.

Tijdens de Autosalon van Genève zal de GranTurismo MC Stradale voor het eerst te zien zijn, evenals de nieuwe Quattroporte die daar zijn Europese debuut zal beleven.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.