Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Gelimiteerd: Audi A1 Admired

12 februari 2013 - Begeerlijk opties mogen bij Audi dan doorgaans prijzig zijn, het merk lanceert regelmatig actiemodellen om het bestellen daarvan aantrekkelijk te maken. Neem de A1 Admired, de laatste smaakmaker van Audi. Die heeft een extra complete uitrusting tegen een lagere prijs en is slechts tijdelijk leverbaar.

De Audi A1 Admired onderscheidt zich van andere A1-uitvoeringen door de verkrijgbaarheid van opvallende kleurcombinaties. Er is keus uit vier (metallic) kleuren: Gletsjerwit, Misanorood, IJszilver en Phantomzwart. De dakbogen en dak zijn bij de Sportback standaard uitgevoerd in zwart. Ook heeft de Admired, die gebaseerd is op de Attraction-uitvoering, een rijkere standaarduitrusting. Daartoe behoren onder meer het connectivity pakket, airconditioning en multifunctioneel sportstuur. En dan is er nog het standaard S line-exterieur, compleet met specifieke bumpers, een grille in hoogglans zwart, dorpels in carrosseriekleur en een optische diffuser. Andere details zijn 17 inch lichtmetalen wielen, zwarte buitenspiegels en een uitlaatpijp in hoogglans zwart.

Sportieve luxe
In het interieur schittert een multifunctioneel sportstuur, een uitgebreider bestuurdersinformatiesysteem en ventilatieroosters gespoten in de kleur van de carrosserie. Muziek klinkt er door het Radio Concert-audiosysteem dat tevens is voorzien van telefoonvoorbereiding basis, Audi music interface met iPod/iPhone- en USB-aansluiting, Bluetooth Audio streaming, navigatievoorbereiding en kaartlezer van 32 GB.

20 %-motoren
De Audi A1 (Sportback) Admired wordt geleverd met de 86 pk sterke 1.2 TFSI-benzinemotor en de 1.6 TDI-diesel, goed voor 90 pk. Ongeacht de motorisering valt de slechts tijdelijk te bestellen Admired-uitvoering bij zakelijk gebruik in de 20 %-bijtellingcategorie. Wat hij kost? Audi vraagt € 19.990,- voor de driedeurs A1 Admired en minstens € 20.490,- voor de vijfdeurs Sportback.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.