Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Webloggers
 
Danny Bijl danny.bijl@easy.nl
 
 
Weblog's van Danny Bijl
Door: Danny Bijl , 24 november 2014

Welk type vloerbekleding kies ik voor mijn kantoor of bedrijfsruimte?

De vloer vormt de basis voor de (her)inrichting van uw kantoor of bedrijfsruimte. Deze keuze is vaak het vertrekpunt voor de verdere inrichting. Er is echter één knelpunt: het enorme aanbod in types vloerbekleding, dessin en kleur. Hoe kiest u de vloer die past bij de functionaliteit, sfeer en uitstraling die u wenst? Hakkert projectinrichting heeft enkele handig tips voor u.
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 22 november 2014

In drie stappen online

Een website is tegenwoordig onmisbaar. Zonder site lijk je soms wel niet te bestaan. Wanneer een nieuwe klant je probeert op te zoeken en je niet vindt, heeft hij dan wel een betrouwbare partner gevonden? Besta je wel echt? Ook nieuwe klanten vinden je via een website. Het is een communicatiemiddel dat niet mag ontbreken voor je bedrijf. Maar hoe kom je dan online? Het hoeft niet moeilijk te zijn maar je moet er wel even goed over na denken. Hieronder drie stappen om je te helpen online te komen.
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 16 november 2014

De veiligheid van magazijnstellingen

Ieder jaar in oktober wordt de Dag van het Magazijn gehouden. Dan wordt de prijs voor het Veiligste Magazijn uitgereikt. In 2015 wordt deze verkiezing voor de 10e keer georganiseerd. Maar om mee te dingen naar de prijs, dient de logistieke omgeving binnen je onderneming wel veilig te zijn. Want groot of klein, bij ieder bedrijf dient veiligheid hoog in het vaandel te staan.
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 05 november 2014

Een nieuw kantoorpand, wat komt erbij kijken?

Als de zaken uitstekend gaan en je eigenlijk de pan uitgroeit met je bedrijf, dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuw kantoorpand. Misschien ben je wel net begonnen en moet je zelfs mensen gaan aannemen omdat je de werkzaamheden niet meer allemaal alleen kunt uitvoeren. Ook dan is de aankoop of huur van een nieuw kantoorpand zeker interessant.
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 29 oktober 2014

Hoe stel je algemene voorwaarden op?

Het is altijd verstandig om algemene voorwaarden op je website te plaatsen wanneer je producten of diensten aan consumenten of niet-consumenten verkoopt. Hierin benoem je bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden, betalingstermijn en bedenkingstermijn. Waar moet je aan denken bij het opstellen van deze voorwaarden? In samenwerking met Kessels Hanssen t’Sas Advocaten geven we je enkele tips:
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 25 oktober 2014

Tips om waterschade te voorkomen

Ook in kantoor- of bedrijfspanden is waterschade een veel voorkomende zaak, denk daarbij aan waterschade door een verstopte regenpijp of vorstschade aan de gevel. En als er zich een lekkage voordoet, dan is de schade vaak enorm. In samenwerking met De Droogspecialist, bekend van o.a. Ondernemend Nederland, geven we je graag een aantal tips om waterschade zoveel mogelijk te beperken:
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 19 september 2014

Welke heffingen onder lokale heffingen vallen

In Nederland betalen we in iedere gemeente lokale heffingen en niet alleen particulieren betalen lokale heffingen. Ook ondernemers betalen mee aan gemeentelijke belastingen. De hoogte van deze heffingen verschillen enorm per gemeente en ook zit er nog altijd een stijgende lijn in de hoogte van deze kostenpost. Hierdoor is het moeilijk te bepalen of u nu wel of niet te veel betaalt. 

Lees verder »
Door: Danny Bijl , 11 september 2014

Britten massaal aan flexwerken

Vanaf juli is in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe wet in werking getreden.Voortaan mogen Britse werknemers flexibele werkuren aanvragen.  Wanneer een werknemer zes maanden in dienst is, heeft hij of zij het recht op een flexibele invulling van de werkdag. Bijvoorbeeld door meer vanuit huis te werken of een derde werkplek op te zoeken. De werkgevers dienen met goede redenen te komen om een verzoek af te wijzen.

Lees verder »
Door: Danny Bijl , 07 september 2014

Tips voor de aankoop van ICT-apparatuur

Niet alleen in computers, maar ook in bijbehorende ICT-apparatuur is zeer veel keuze. Wij geven je, in samenwerking met  Goedkoopste-computersupplies.nl graag de belangrijkste tips als het gaat om de aankoop van de meest voorkomende apparatuur:
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 27 augustus 2014

Onmisbare accessoires voor een succesvolle beurs

Hoe breng je een uniek product of unieke dienst aan de man? Met wat folders en een website red je het niet altijd meer. Een beurs daarentegen geeft je de mogelijkheid een gerichte doelgroep te bereiken die jouw product of dienst gelijk in werking kan zien. Door het persoonlijk contact krijg je meer de mogelijkheid tot informeren en verkoop omdat je direct kunt inspringen op de reacties van de mensen. Met een bureautje en een bord met daarop jouw product of dienst trek je natuurlijk niet echt de aandacht.
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 22 augustus 2014

Ook last van WiFi problemen binnen uw bedrijf?

Tegenwoordig is WiFi erg belangrijk en zelfs onmisbaar geworden in zowel ons dagelijks leven als in organisaties. Dit komt mede door de toename van het aantal WiFi gebruikers en mobiele applicaties zoals smartphones, tablets en laptops die niet meer uit onze dagelijkse routine weg te denken zijn. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan mobiel dataverkeer. Hierbij is een stabiel netwerk dan ook erg belangrijk. En dat is waar het bij veel bedrijven aan schort: het WiFi netwerk functioneert niet optimaal. Maar wat kan de oorzaak van deze WiFi problemen zijn?
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 13 augustus 2014

Tips voor goedkopere bedrijfskleding

Als zzp-er of ondernemer met personeel in dienst weet nu haast iedereen wel hoe belangrijk het voorkomen naar de klanten is. Bedrijfskleding zorgt voor een verzorgd uiterlijk en maakt medewerkers gemakkelijk herkenbaar. Heb jij echter ook nog het idee dat voor bedrijfskleding elk jaar een groot budget moet worden gereserveerd, lees dan hier enkele tips van Tshirtspolosbedrukken.nl.

Lees verder »
Door: Danny Bijl , 18 juni 2014

De voordelen van giftcards en klantenkaarten

Als organisatie wilt u maar één ding: uw klanten zo goed mogelijk aan u binden, waardoor u verzekerd bent van een goede omzet. Die klantenbinding wordt eenvoudiger met giftcards of klantenkaarten. En dat geldt niet alleen voor de verbinding met bestaande klanten, maar ook voor het verbinden met nieuwe klanten. Wij hebben de voordelen van giftcards en klantenkaarten op een rijtje gezet.
Lees verder »
Door: Danny Bijl , 05 juni 2014

Zo voer je bedrijfsafval verantwoord af

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar het meeste afval dat in Nederland geproduceerd wordt, is bedrijfsafval. Al het afval dat afkomstig is van bedrijven, overheden en andere organisaties valt onder deze noemer. Juist omdat het om zulke grote hoeveelheden gaat, is het belangrijk dat dit op een goede manier wordt afgevoerd. MKB-Afval.nl geeft een aantal belangrijke zaken aan waar je rekening mee moet houden.
Lees verder »
1  2  3  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken