Ondernemen met de beste ondersteuning

Webloggers

Weblog's van Danny Bijl

Welk type vloerbekleding kies ik voor mijn kantoor of bedrijfsruimte?

Door: Danny Bijl , 23 november 2014

De vloer vormt de basis voor de (her)inrichting van uw kantoor of bedrijfsruimte. Deze keuze is vaak het vertrekpunt voor de verdere inrichting. Er is echter één knelpunt: het enorme aanbod in types vloerbekleding, dessin en kleur. Hoe kiest u de vloer die past bij de functionaliteit, sfeer en uitstraling die u wenst? Hakkert projectinrichting heeft enkele handig tips voor u.

Lees verder

In drie stappen online

Door: Danny Bijl , 21 november 2014

Een website is tegenwoordig onmisbaar. Zonder site lijk je soms wel niet te bestaan. Wanneer een nieuwe klant je probeert op te zoeken en je niet vindt, heeft hij dan wel een betrouwbare partner gevonden? Besta je wel echt? Ook nieuwe klanten vinden je via een website. Het is een communicatiemiddel dat niet mag ontbreken voor je bedrijf. Maar hoe kom je dan online? Het hoeft niet moeilijk te zijn maar je moet er wel even goed over na denken. Hieronder drie stappen om je te helpen online te komen.

Lees verder

De veiligheid van magazijnstellingen

Door: Danny Bijl , 15 november 2014

Ieder jaar in oktober wordt de Dag van het Magazijn gehouden. Dan wordt de prijs voor het Veiligste Magazijn uitgereikt. In 2015 wordt deze verkiezing voor de 10e keer georganiseerd. Maar om mee te dingen naar de prijs, dient de logistieke omgeving binnen je onderneming wel veilig te zijn. Want groot of klein, bij ieder bedrijf dient veiligheid hoog in het vaandel te staan.

Lees verder

Een nieuw kantoorpand, wat komt erbij kijken?

Door: Danny Bijl , 04 november 2014

Als de zaken uitstekend gaan en je eigenlijk de pan uitgroeit met je bedrijf, dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuw kantoorpand. Misschien ben je wel net begonnen en moet je zelfs mensen gaan aannemen omdat je de werkzaamheden niet meer allemaal alleen kunt uitvoeren. Ook dan is de aankoop of huur van een nieuw kantoorpand zeker interessant.

Lees verder

Hoe stel je algemene voorwaarden op?

Door: Danny Bijl , 28 oktober 2014

Het is altijd verstandig om algemene voorwaarden op je website te plaatsen wanneer je producten of diensten aan consumenten of niet-consumenten verkoopt. Hierin benoem je bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden, betalingstermijn en bedenkingstermijn. Waar moet je aan denken bij het opstellen van deze voorwaarden? In samenwerking met Kessels Hanssen t’Sas Advocaten geven we je enkele tips:

Lees verder

Tips om waterschade te voorkomen

Door: Danny Bijl , 24 oktober 2014

Ook in kantoor- of bedrijfspanden is waterschade een veel voorkomende zaak, denk daarbij aan waterschade door een verstopte regenpijp of vorstschade aan de gevel. En als er zich een lekkage voordoet, dan is de schade vaak enorm. In samenwerking met De Droogspecialist, bekend van o.a. Ondernemend Nederland, geven we je graag een aantal tips om waterschade zoveel mogelijk te beperken:

Lees verder

Welke heffingen onder lokale heffingen vallen

Door: Danny Bijl , 18 september 2014

In Nederland betalen we in iedere gemeente lokale heffingen en niet alleen particulieren betalen lokale heffingen. Ook ondernemers betalen mee aan gemeentelijke belastingen. De hoogte van deze heffingen verschillen enorm per gemeente en ook zit er nog altijd een stijgende lijn in de hoogte van deze kostenpost. Hierdoor is het moeilijk te bepalen of u nu wel of niet te veel betaalt. 

Lees verder

Britten massaal aan flexwerken

Door: Danny Bijl , 10 september 2014

Vanaf juli is in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe wet in werking getreden.Voortaan mogen Britse werknemers flexibele werkuren aanvragen.  Wanneer een werknemer zes maanden in dienst is, heeft hij of zij het recht op een flexibele invulling van de werkdag. Bijvoorbeeld door meer vanuit huis te werken of een derde werkplek op te zoeken. De werkgevers dienen met goede redenen te komen om een verzoek af te wijzen.

Lees verder

Tips voor de aankoop van ICT-apparatuur

Door: Danny Bijl , 06 september 2014

Niet alleen in computers, maar ook in bijbehorende ICT-apparatuur is zeer veel keuze. Wij geven je, in samenwerking met  Goedkoopste-computersupplies.nl graag de belangrijkste tips als het gaat om de aankoop van de meest voorkomende apparatuur:

Lees verder

Onmisbare accessoires voor een succesvolle beurs

Door: Danny Bijl , 26 augustus 2014

Hoe breng je een uniek product of unieke dienst aan de man? Met wat folders en een website red je het niet altijd meer. Een beurs daarentegen geeft je de mogelijkheid een gerichte doelgroep te bereiken die jouw product of dienst gelijk in werking kan zien. Door het persoonlijk contact krijg je meer de mogelijkheid tot informeren en verkoop omdat je direct kunt inspringen op de reacties van de mensen. Met een bureautje en een bord met daarop jouw product of dienst trek je natuurlijk niet echt de aandacht.

Lees verder

Ook last van WiFi problemen binnen uw bedrijf?

Door: Danny Bijl , 21 augustus 2014

Tegenwoordig is WiFi erg belangrijk en zelfs onmisbaar geworden in zowel ons dagelijks leven als in organisaties. Dit komt mede door de toename van het aantal WiFi gebruikers en mobiele applicaties zoals smartphones, tablets en laptops die niet meer uit onze dagelijkse routine weg te denken zijn. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan mobiel dataverkeer. Hierbij is een stabiel netwerk dan ook erg belangrijk. En dat is waar het bij veel bedrijven aan schort: het WiFi netwerk functioneert niet optimaal. Maar wat kan de oorzaak van deze WiFi problemen zijn?

Lees verder

Tips voor goedkopere bedrijfskleding

Door: Danny Bijl , 12 augustus 2014

Als zzp-er of ondernemer met personeel in dienst weet nu haast iedereen wel hoe belangrijk het voorkomen naar de klanten is. Bedrijfskleding zorgt voor een verzorgd uiterlijk en maakt medewerkers gemakkelijk herkenbaar. Heb jij echter ook nog het idee dat voor bedrijfskleding elk jaar een groot budget moet worden gereserveerd, lees dan hier enkele tips van Tshirtspolosbedrukken.nl.

Lees verder

De voordelen van giftcards en klantenkaarten

Door: Danny Bijl , 17 juni 2014

Als organisatie wilt u maar één ding: uw klanten zo goed mogelijk aan u binden, waardoor u verzekerd bent van een goede omzet. Die klantenbinding wordt eenvoudiger met giftcards of klantenkaarten. En dat geldt niet alleen voor de verbinding met bestaande klanten, maar ook voor het verbinden met nieuwe klanten. Wij hebben de voordelen van giftcards en klantenkaarten op een rijtje gezet.

Lees verder

Zo voer je bedrijfsafval verantwoord af

Door: Danny Bijl , 04 juni 2014

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar het meeste afval dat in Nederland geproduceerd wordt, is bedrijfsafval. Al het afval dat afkomstig is van bedrijven, overheden en andere organisaties valt onder deze noemer. Juist omdat het om zulke grote hoeveelheden gaat, is het belangrijk dat dit op een goede manier wordt afgevoerd. MKB-Afval.nl geeft een aantal belangrijke zaken aan waar je rekening mee moet houden.

Lees verder
1  2  3